LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 30. kesäkuuta 2012

SINILEHTOMALVA ON INNOSTUNUT KASVAMAAN

Tänään taas innostuin touhuamaan koko päivän ulkohommissa vaikka oli tosi tuulinen ja sateinen päivä.Pää on nyt syksyä varten ideoita täynnä....täytyy vissiin laittaa ylös että muistaa kaikki.
 Kierrän aina kamera taskussa,josko oisi jotain uutta kuvattavaa.Minun pihoista kyllä löytyy paljon kuvia blogiarkistosta,joten en kaikkia kuvaa joka vuosi.Kuvat näät myös suurena kun klikkaat kuvaa.
Sinilehtomalva houkuttelee mehiläisiä

Valtavat pehkot ja korkeitta yli metri

Erikoisen kaunis väri ja tosi isot kukat akileissa

Taatankurjenmiekat kukassa..tosi vanha perenna

Hopeahärkki kukkii aivan valkoisena lemmikkien lehdossa

Punapäivänkakkaran mutaatio kukka???

Kuunliljat sulassa sovussa ja takana valtoimenaan kukkiva patjarikko
 Olen koko loman taistellut kirvoja vastaan ja taisin voittaa sen ottelun.Luin nimittäin jostain,että kun heti niittaa sormin ensimmäiset,eivät kerkiä lisääntyä!!??Taisi tepsiä kun ruusut ovat nyt kirvoista vapaat.Hyvä niin,sillä on kyllä nuppuja täynnä kaikki,toivottavasti alkaisi lämpiämään ja aurinko paistamaan,sillä siitähän ruusut tykkää...ja minä myös!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti