LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 18. kesäkuuta 2012

SINIVALKOINEN KIMPPU

Innostuin tekemään yhden pienen kimpun sinisistä kukista ,jotka nyt kukkivat.Laitoin vuorikaunokkia,akilleaa,patjarikon kukkia ja erilaisia vihreitä mukaan.On kestänyt hyvin jo 3 pv.maljakossa.
 Olimme koko perheen kanssa hieman lomaretkellä ihan Tampereella......asti.!!Kävimme ensin Hatanpään puistossa ..vau miten ihania kukkia ja pensaita siellä oli.Laitan myöhemmin vähän kuvia sieltä ,että voitte tekin ihailla ja ottaa vinkkejä.
 Meidän piti mennä myös Pajutilalle mutta kaatosade muutti suunnitelmat ja päätimme mennä Ideaparkkiin hieman syömään ja shoppaileen.Oli hyvä idea sillä löysin ihanat verhot olohuoneisiin ja keittiöön.

Lähikuva
 Tämä viikko on pyhitetty kodin ja talon siivoukselle,sillä taitaa tulla juhannus ihan just....

2 kommenttia:

  1. Ihana kaunis kimppu ja maljakko, kuin korttikuva suomalaisesta maisemasta. Kaunista Juhannusta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos pepita ja sinulle myös hauskaa juhannusta ja oli kiva kun käyt blogissani.Olen myös käynyt sinun sivuillasi.En osaa vielä sinne kirjoittaa kommentia mutta kivat sivut sinulla .terkuin Maikku

      Poista