LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 4. kesäkuuta 2012

KALLAT JA PIONIT 50V.KIMPUSSA

Heippa taas kaikille lukijoille,tutuille ja tuntemattomille.Kiva kun piipahdatte sivuillani.Nyt on ollut vähän kiireitä,mutta mieluisia sellaisia.Tulin just pihalta perennapenkeistä...ja oli sitten meinaan hyttysiä,töistä ei meinannut tulla mitään.Kaivoin taas ison määrän perennoita töihin työkavereille  kun ahdasta on...penkeissä siis!!
 Tein eilen ja vein tänään töihin kimpun kun jälleen yksi työtoveri pääsi 50v.kerhoon!!!Laitoin kimppuun vaihteeksi kalloja,pioneita,neilikoita,morsiusharsoa sekä erivärisiä sireeneitä(jotka olin jo ed.päivänä kylmäkäsitelyt)näin kestävät pitempään.Vihreäksi ;karhunheinää,palmun oksaa ym...Tuli näyttävä ja tuoksuva kimppu ja aikas isokin.
 Huomenna on taas jatkettava perennamaan kimpussa,mutta nyt on kyllä mentävä aikasemmin,ettei hyttyset ole kiusana.Vielä olisi 4 herätystä ja sit alkaa LOMA!!!! Ihanaa ja kelitkin taitavat vähän lämmitä.
Ylhäältä kuvattu

Maljakko kuvausta varten,ulkona otettu

Rusetti pieni ykdityiskohta
aurinkoista viikkoa kaikille ja nauttikaa kesän tuoksuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti