LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

PENSASRUUSUT ALKAVAT KUKKIMAAN

Nyt on sitten loman viimeinen viikko jo hyvää vauhtia menossa.Kelit kyllä ovat sanoisinko aikas kosteat!!!!En minä sokerista ole..eli ei muuten harmita mutta kukkaset kyllä kärsii ja kaikki on ihan laossa.Nyt huomaa kuinka esikasvatus kannattaa,sillä ensimmäiset Jaloleinikin kukat jo kohta aukeaa ja Freesioissa nuput jo näkyvissä.!!Muutenkin kaikki on kasvaneet hyvin joten uurastus palkitaan....myös näissä hommissa.
 Kohta lähden matot vielä pesemään,niin kaikki suunnitellut työt on tehty.Aikas kiva tunne kun voisanoa ei mitään töitä tekemättä ja voi vaan olla ja ihastella kasvun ihmettä kukkapenkissä.
 Laitan taas muutamia kuvia,kun ruusut alkavat kukkimaan siis pensasruusut.Ostin muuten Pajutilalta hienon koristeen kun halvalla sai ja ostin myös tyttärelle samanlaisen.En kyllä tiedä ihan tarkkaan mikä se on mutta tuunaan sitä vähän ja laitan sitten kuvan.
Hansaruusun tosi iso kukka
 Tässä kuvissa on sama ruusu,mutta erikoisen komea tämä ylimmäinen!!!Valtavat terälehdet ja väri voimakkaampi kuin alakuvassa.
Hansaruusun normaali kukka

Kurttulehtiruusun iso kukka

Iso pensas ruusua


Tornionjokilaakson ruusu
 Nyt taas lopettelen mutta kirjoittelen kun saan jotain aikaiseksi ja kaikille mukavaa loppuviikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti