LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

RUUSUBEGONIA TALVEN AJAKSI SISÄLLE

Kyllä nyt pääsi yöpakkaset yllättämään minut täysin.Tämä on ainoa kukka jonka kerkisin pelastaa ,ja muut sitten paleltui totaalisesti.Kyllä ne lupasi pakkasia,mutta mutta!!En kyllä uskonut että 8 astetta olisi heti ..Voi kurjuus sentään,kyllä vähän harmittaa.
 Otin kyllä muutkin sisälle ,vaikka maanpääliset osat olivatkin paleltuneet,sillä mukulat ei mullassa vielä jäätyneet.Katsotaan nyt kun ensi viikolla otan mullasta kaikki pois,niin nään missä kunnossa mukulat ja sipulit ovat??kanna,kallat,afrikantähdukkeet,ruusubegonia ja jalohortenssiat ainakin olisi hyvä jos olisivat säilyneet.Gladiolukset kyllä osan jätän talvettamatta,sillä niitä on jo niin paljon.
TÄMÄ BEGONIA ON NIITÄ VANHOJA MUKULOITA,JOITA OLEN TALVETTANUT.NYT VASTA ALKOI KUNNOLLA KUKKIMAAN.KOMEAN NÄKÖINEN KERROTTU KUKKAINEN  HEHKUVAN PUNAINEN VÄRI!!


YLEENSÄ NÄMÄ EI KAUAA JAKSA SISÄLLÄ KUKKIA,KUN VALO ALKAA VÄHENTYÄ.ANNAN KUIVUA RAUHASSA JA SITTEN OTAN MUKULAN MULLASTA JA SÄILYTÄN VIILEÄSSÄ SANOMALEHTEEN KÄÄRITTYNÄ KEVÄÄSEEN ASTI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti