LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 31. lokakuuta 2015

HISTORIAN HAVINAA....GOLDBEAR'S PHOENIX BEST IN SHOW LIETTUA 2006

Katselin valokuva-albuumiani ja löysin ihania kuvia vuosien varrelta.Tämä kuvissa oleva nöffi on minun jo edesmennyt rakas Aaron,jonka kanssa kiersimme ympäri eurooppaa vuosi 2004-2006.
TÄSSÄ MINÄ JA AARON ONNELLISINA POKAALIEN JA LAHJOJEN KESKELLÄ.PÄIVÄ OLI PITKÄ,SILLÄ KLO 9.00 AAMULLA OLIMME NÄYTTELYSSÄ JA TÄMÄ LOPPUKILPAILU OLI KLO 18.00

AIKAS MUHKEA POIKA MEITIN AARON OLI JA NIIN UPEA HERRASMIES.ILMA OLI KYLLÄ SIELLÄ SURKEA SILLÄ VETTÄ TIHRUTTI KOKO PÄIVÄN.

BIS-TUOMARI ONNITTELEMASSA TÄSSÄ KUVASSA.AARONIA KIINNOSTI ENEMMÄN NAAPURI DALMATIANKOIRA.

LAHJOA LISÄÄ....OLI AIKAS KASA KUN KOTIMAAN LÄHDETTIIN.EDELLISPÄIVÄNÄ OLIMME JUURI OLLEET LATVIASSA POKKAAMASSA ROP JA VALIOARVO PALKINNOT!!

TÄSSÄ AARON PIENENÄ POIKANA...3KK.OLI KYLLÄ AIKAS JÄRKÄLE JO PIENENÄ.

TÄSSÄ OLEMME YHDESSÄ CC-GAALASSA ..MINULLAKIN IHAN ILTAPUKU PÄÄLLÄ.OLI NIMITTÄIN PUKUKOODI:ILTAPUKU KAIKILLA SILLÄ OLI UPEA KILPAILU JA AARON PÄÄSI SEMIFINAALIIN ASTI!!!

TÄSSÄ KUVASSA V.2005 CRUFSIN TOSI SUURESTA NÄYTTELYSTÄ ENGLANNISTA,JOSSA OLI NÖFFEJÄ YMPÄRI MAAILMAA PERÄTI 320 KPL!!!AARON OLI UPEASTI 3.S JA AINOA SUOMALAINEN EDUSTAJA NÖFFEISSÄSIELLÄ.OLI KYLLÄ AIKAS REISSU....HUH SENTÄÄN!!!

2 kommenttia:

  1. Kaunis tuo sydän koriste, kohta sitä valoa täytyy lisätä joulua kohti, metsästäsaa vielä hyvin materiaalia, kun tänne luultavasti ei tule lunta koko talvena, kaikkein lämpimin alue koko suomessa.Meillä oli pieni koira 11vuotta silkkiterrieri saara.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,itsekkin tykkään ja pimeällä on tosi kaunis ja valaisee hyvin pihaa ja terassia.Nyt täytyisi mennä metsään hakemaan puolukan oksia ja erilaisia sammaleita,sillä on aika aloittaa kranssien teko.Joskus olen hakenut kun maa jo vähän jäässä-ei kivaa puuhaa!!Puuhakasta syksyä sinulle,Terkuin Maikku

      Poista