LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 17. toukokuuta 2011

Lehtikaktus kukkiiLaitan muutaman kuvan 10v.vanhasta toisesta lehtikaktuksesta.Se on ollut aina länsi-ikkunalla ja kukkii ihan valtavasti joka vuosi.Tätä myös kastelen läpi vuoden ja lannoitan helmi-lokak.Oli hankala kuvata mutta tnäissä kuvissa on vain muutama oksajotka jo avasivat kukkansa.

5 kommenttia:

 1. Äkkiä katottuna vois luulla karjalanneidoksi kaktuksen kukkaa. Mukavaa toukokuun loppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Shoppaillen kiinnosti tämä blogi, minulla on erikoinen kaktus, laitan sen Blogiin tämän päivän aikana,jos joku tunnistaisi sen,en itse tunnista.ttervetuloa lukijakseni,niin pian sinullakin on lukijoita lisääntynyt,tietysti jos itse haluaa. http://sanosekukkasin.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Minulla on samanlainen kaktus. Miksihän siihen tulee muuten komeisiin lehtiin ruskeita täpliä? Kaktus on kesällä ulkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heippa!
   Luulisin että ulkona kosteus aiheuttaa täplät.Itse en pidä ulkona kesälläkään.On niin valtava..1.5m korkeutta!!!Nuoret uudet yksilötkin pidän sisällä.Ei varmaan haittaa kukintaa ,vaikka täpliä onkin.Toivottavasti oli apua sinulle.

   Poista
 4. Lisäyksenä: Siis samanlainen kuin tuo Maikun komea kaktus noissa kuvissa..

  VastaaPoista