LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 17. toukokuuta 2011

Päivän turinat

Hei taas kaikille kukkien ystäville.Istahdin vähän taas kirjoittelemaan ja testaan samalla eri kirjoitusmalleja.Tämä näyttää olevan ainaskin selkeää tekstiä....Olen vapaalla ja piti mennä puutarhaan hieman siemeniä kylvämään mutta tuuli on niin kova ,että taitaisi siemenet lennellä naapurin puolelle.
Laitan tähän parit kuvat taas tekeleistäni.Toinen miehelle viety synttärikukka-asetelma.Kuvauspaikka hieman erikoinen,kun tuli hieman kiire.Kukkina eustomaa joka on minun lempikukkani asetelmissa,ruusuja ja neilikkaa sekä tietenkin vihreitä erilaisia.
Toinen kukkakimppu on poikani luokkatoverin hautajaisiin.En tehnyt vihkoa ,koska kuitenkin kyse ei ollut lähisukulaisesta ja halusin kimpun olevan tilanteeseen sopiva.
On kiva lueskella palautetta,jota olen teiltä lukijat saanut....kiitos
Tässä yksi vastaus erään lukijan kysymykseen pääsiäiskaktuksesta;Kaktus on minulla itäikkunalla ja kastelen normaalisti läpi vuoden.Lannoitan helmikuusta lokakuuhun.Pääsiäiskaktus ei tykkää jos kovasti kuivahtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti