LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

torstai 17. marraskuuta 2011

MÄNNYN OKSISTA OVEEN KRANSSI

Kerroin aikaisemmin kun jouduin katkaisemaan vuorimäntyjä uuden ruusualueen tieltä.Nyt minulla on sitten materiaalia yllinkyllin.Tein itselle ulko-oveen tällaisen perusmallin jonka sitten koristelen jouluksi vähän erilaiseksi.Mänty sopii yllättävän hyvin kranssin tekoon.Hieman täytyy valikoida millaisia oksia ottaa.Ei hassumpi lopputulos....vai mitä olette mieltä.

1 kommentti:

  1. Niin mikähän on kaunein ovikranssi, mielestäni se joka on tehty luonnon materialiista, mm. havut on kauniit ja luonnon mukaiset, se ei kaipaa lisä koristusta paljonkaan, minä kävin metsästä mustikan varpuja massa palloon, ja siihen tulee vielä jääkukka valosarja, muuta se ei kaopaakkaan. Ennen joulua ainakin yksi postaus pitää laittaa, se jouluinen. Oletko sinä lukijana blogissani ?

    VastaaPoista