LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 29. marraskuuta 2011

50 Kukkaa 50v.naiselle lahjaksi

Heippa kaikille lukijoille! Aloin kirjoittamaan päivän kuulumiset kun sain taas yhden luomistyön valmiiksi.Työpaikallani taas yksi työkaveri pääsi tähän kypsään ihanaan viiskymppisten kerhoon.Itse kyllä olen sen iän ohittanut jo ajat sitten.....valitettavasti!

eri kuvakulmista
 Mietin mikä olisi idea ja lamppu taas syttyi.Ostin ihanan muurlan Ratian suunnitteleman maljan joka on ovaalin valkoinen.Tosi kaunis ja monikäyttöinen jalallinen malja.Idea oli että kukkia tulisi yhtä monta kuin vuosiakin.Eli asetelmassa on 50 ruusua ja krysanteeminkukkaa ja hieman leikkovihreää ja vaaleita helmiä kera kultaisten metallinauhojen.Värit onnistui just nappiin ja lahjan saaja piti kukista kovasti.Tämä oli koko työporukalta yhteinen lahja.

2 kommenttia:

  1. Kaunis on! Ilta meni kivasti blokia katsellessa. Kateeks käy, meidän lehtikaktus ei vaan kuki.

    VastaaPoista
  2. Olen lähtenyt pois niistä blogeista,jotka EI OLE BLOGISSANI LUKIJANANI,ja jotka ei kommentoi koskaan, tavallaan joulusiivous blogissani.

    VastaaPoista