LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 5. joulukuuta 2011

PIKKUJOULUN TUNNELMAA

Nyt on sitten meitin perheen perinteiset pikkujoulu pippalot pidetty.On se mukavaa kun kaikki kokoontuu ja syödään vatsat täyteen kaikenlaista jouluruokaa...huh kun vielä tänäänkin on vatsa ollut turvoksissa.Mies laitoi kaikki sapuskat ja minä leivoin ja koristelin kodin joulun tunnelmaan ....tietenkin kukkia unohtamatta.Kaikki sai pienet joulupaketit,minä sain joulun värisen suojaruukun.
 Ihanaa kun pääsee taas väsäilemään kaikkea kivaa ja metsässä on kyllä materiaalia runsaasti tarjolla.Tänä vuonna tein pöytään kukkakranssin ja keskelle lasin sisään kynttilän.Kukiksi ostin erivärisiä ruusuja kun ei oikein muita tällä kertaa löytynyt.Punaiseen ruukkuun laitoin paljon mustikan varpuja,kuusen oksia ja puolukan oksia sekä hieman kullan värisiä koristeita.Maalaan aina erilaisia koristeita reilusti,niin voin käyttää sit tarvittaessa.
 Nyt on kaikki hommat hoidettu ja voin alkaa keskittymään jouluisten kranssien tekoon ystäville.Tulee kiire kun on luvattu lunta ja materiaali osin vielä metsässä.....


juhlapöydässä liinan kera

teema oli kulta ja punainen
 Rauhallista JOULUN odotusta kaikille lukijoilleni.Niin,piti vielä kiittää kaikista kommenteista ja olen kyllä vieraillut lukijoiden blogeissa ,ihan kivoja ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti