LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

perjantai 30. joulukuuta 2011

HYASINTIT TUOKSUVAT

Vielä kerkisin kirjoittamaan tänä vuonna....Otin muutaman kuvan parista joulukorista,kun ovat niin ihanasti kukat auenneet.Harmi kun en voi lukijoilleni välittää tätä ihanaa tuoksua joka  näissä hyasinteissa juuri nyt on.Lähikuvassa näkyy kuinka erilaisia lajikkeita voi myös näissä kukissa olla.Nämä ovat kaikki ostettu tarjouksesta,joten siihen nähden yllättävän hyviä.
 Kyllä on ollut surkea alkutalvi ja jotenkin niin pimeää koko ajan.Huomaa viherkasveistakin,että eivät voi kovin hyvin.Harmittaa kun esim.tuoksuköynnös teki hyvin nuppuja ja oli muutenkin hyvässä kunnossa,mutta nyt tuntuu että vähän on rupsahtanut.Toivotaan että kasvit jaksavat vielä kuukauden,koska sen jälkeen jo päivä hieman on pidempi.
 Minulla on aina loppiaisen jälkeen sellainen fiilis että jee.....nyt alkaa kevät ja sit vaan uusia juttuja miettimään.
Toivotan kaikille ystäville ja teille kaikille lukijoille jotka vierailette blogissani OIKEIN IHANAA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!!!!!!
 Kiitos myös kaikille kommenteista ja laittakaapa jatkossakin "tassun jälkenne"blogiini.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti