LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 8. marraskuuta 2011

POSTILAATIKKO TALVIKUOSISSA

Heippa taas kaikille lukijoilleni.Kylläpäs on aika taas vierähtänyt kun katsoin koska viimeksi olen blogiani päivittänyt.Se ei tarkoita kylläkään että laiskana olisin ollut,mutta on vain kiireitä pitänyt.
 Nyt on puutarha valmiina talveen ja vihdoinkin sain ruusut istutettua jotka ostin ...tottakai ALE-myynnistä.En voinut vastustaa kiusausta ja mukaan lähti 2 morsionruusua sekä yksi suviruusu ja kartanonruusu.Ongelmaksi muodostui että mihinkähän ne mahtuisi.No ei auttanut kuin pyytää mies moottorisahan kanssa ja 3 vuorimäntyä sai lähteä yläpihalta.On kyllä hyvä ja aurikoinen paikka ja teen siitä ison alueen ,mutta loppuhommat saa odottaa ensikevättä.Nyt on sitten männynhavuja joista voi tehdä kransseja ym....mitä mieleen juolahtaa.
 Laitan tähän kuvia postilaatikon uudesta ilmeestä,joka on talvea varten.Kelit kyllä on uskomattoman upeita ja talvesta ei tietoakaan.
 Kransseja jo muutama valmiina,mutta monta vielä pitäisi tehdä.Jouluksi vain tuunataan niihin joulun ilme niin hyvä tulee.
 Kirjoittelen taas kun lisää valmiina.Muistakaapa nyt käydä hakemassa jo valmiiksi metsästä mustikanvarpuja,sammalta,jäkälää ym....mukavaa rekvisiittaa joulukoristuksia varten.Kävytkin sisällä aukeavat nyt hyvin kun ei pakkanen ole vielä' niitä jäädyttänyt.
tervetuloa meille

sammalta kera kukkien

männyn ja kuusenhavut,marjoja ja maksaruohoa
 Mukavaa viikkoa kaikille ja ihanan joulun odotusta myöskin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti