LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Risusydänkranssin uusi ilme
Tein risukransseihin vähän erilaisia kokeiluja.Kokeilin miltä kukat näyttävät ,ja kivaltahan ne näyttivät.Kukat on kiinnitetty verkkoon laitettuun oasis sieneen,joten kestävät pidempään tuoreena.Yhteen laitoin valot,ja näitä teinkin monta,kun menivät häihin koristeiksi.Pimeässä olivat kyllä hienoja.Mielikuvitusta kun käyttää voi tehdä näitä jouluksikin.Nämä voi myös maalata esim.valkoiseksi ja koristaa jouluaiheisilla kukilla tai muilla koristeilla.Meinaan kokeilla kunhan sateet loppuvat,että viitsin mennä riippakoivusta oksia repimään.Riippakoivu on paras materiaali,kun oksat ovat pitkiä.

1 kommentti:

  1. Risukranssi on kaunis,kaikki mitä luonnosta otetaan on jotain kaunista, minä haen materiaalit myös luonnosta, laitoin massapalloon mustikan varpuja, ja suihkutin valk.sprei maalia oksiin, ja laitoin jääkukka led valot siihen, myös teen kävyistä, sammaleesta,jäkälästä askarteluja. pitäisi laittaa kuva postaus jouluun alkupaivinä, kun ehdin.Niin tänäänkin satoi koko päivän vettä, lunta ei ole vielä tullut tänne, mutta vielähän sitä ehtii.Oletkohan lukijani myös,? muuten arpajaisetkin ois kiva laittaa, ne on suosittuja näköjään blogeissa.

    VastaaPoista