LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 4. joulukuuta 2021

HELLUNTAIKAKTUS INNOSTUI KUKKIMAAN TALVELLA...

 TÄMÄN KAKTUKSEN OSTIN VIIME KEVÄÄNÄ HALVALLA 😁KUTEN MINUN TAPOIHINI KUULUU.KESÄN VIETTI ULKONA JA SYKSYLLÄ TOIN SISÄLLE.KASVOI TOSI PALJON JA OLI TOSI HYVÄKUNTOINEN.RUUKUN VAIHDOIN JO KEVÄÄLLÄ.

HUOMASIN ETTÄ OLI TULLUT NUPPUJA,JOTEN SIIRSIN ETELÄIKKUNALLE JA NYT ON 7 NUPPUA JOISTA JO OSA AUENNUT.TÄMÄ ON MINUN MIELESTÄNI PÄÄSIÄISKAKTUKSEN SUKUUN KUULUVA,SILLÄ KUKAT JA NIIDEN TAPA AVATA NUPUNSA ON SAMANLAINEN.KUKAT NIMITTÄIN AVAUTUVAT VAIN KUN AURINKO PAISTAA.TÄNÄÄN PAISTOI AURINKO JA SAIN OTETTUA KUKISTA KUVIA.

LÄHIKUVAA KAKTUKSESTA,HEMPEÄ VAALEANPUNAINEN

AURINGONSÄTEET KOROSTAA KUKKIEN VÄRIÄ


TÄSSÄ KUVASSA NÄKYY KUINKA ON KASVANUT JO ISOKSI


3 kommenttia:

  1. Tuo ei ole helluntaikaktus. Helluntaikaktuksella on paksut pienet kapeat versot. Lisäksi pienet kukat. Tuo on enemmänkin kevätkaktus.

    VastaaPoista
  2. KIITOS ANONYYMI ....VERTASIN VAIN LEHTIÄ JA KUKKIA MINULLA 30 VUOTTA OLEVAAN PÄÄSIÄISKAKTUKSEEN JA ON SAMANLAINEN LEHDISTÖ JA KUKAT.KEVÄTKAKTUKSIA MINULLA ON PALJON JA NIILLÄ ON KAIKILLA ERILAINEN LEHDISTÖ.NO, KAUNIS KAKTUS JOKATAPAUKSESSA.MUKAVAA LOPPUKESÄÄ SINULLE.

    VastaaPoista
  3. Tämä tosiaan on kevätkaktus eikä missäännimessä helluntai.

    VastaaPoista