LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

perjantai 8. lokakuuta 2010

morsiuskimppu kalloista

Laitampa tähän yhden morsiuskimpun ja morsiammen heittokimpun. Kuva ei tuo kunnolla esille kimppua,koska se ei ole tässä morsiuspuvun kanssa.Laitoin myös kuvan puvusta joka oli todella kaunis.Oli suuri kunnia saada tehdä työtoverille tämä kimppu.Sain hyvissä ajoin nähdä puvun joten oli aikaa mietiskellä kimpun tyyliä.Heti kyllä suljin pois perinteisen morsiuskimpun .Puvussa oli nimittäin jo kimppu itsessään vasemmalla puolen.Se olisi ollut virhe,jos olisi tullut kaksi kimppua vierekkäin.Päädyin ns.käsivarsikimppuun,ja tyylikkään yksinkertaiseen.Kallat on kiinnitetty helmillä ja sidottu silkkinauhalla ja muutamalla helmellä yhteen.Kalloja halusin eri vaiheessa olevia jotta vaikutelma olisi hieman näyttävämpi.Värin löysin just sopivan.Enkeliheinä antaa kimppuun ilmavuutta ja herkkyyttä.Morsian tykkäsi joka on se kaikkein tärkein asia.Toinen kuva on ns.heittokimppu joka noudatti samaa tyyliä.Siinä olen laittanut kallojen kansa helmiä ja pitsinauhalla sidottu yhteen.
5 kommenttia:

 1. HYVÄÄ SYKSYÄ JA TERVEISIÄ

  SUKULAISET IKURISTA IHASTELEVAT KAUNIITA TAIDETEOKSIA. MORSIAN ON KAUNIS, SAMOIN HÄNEN PUKUNSA. TUNNETAANKO ME MORSIAN?

  TERV. IKURIN POPPOO

  VastaaPoista
 2. Hei maikku! Katselin netistä ideoita hääkimppuani varten, ja kauniiden kimppujesi lisäksi hurmaantunut kyllä ihan täysin tuosta häämekosta joka on tässä jutussa "hääkimppu kalloista" Keneköhön tuo ihana mekko on, tai onkohan sitä saatavilla jossain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moikka!Voin kysyä tämän puvun ostopaikan...mielestäni on ostettu tampereelta?Laitan tänne sinulle vastauksen,kun saan selville.
   mukavaa viikon jatkoa ja ihanaa kun on häät mielessä!!!

   Poista
  2. Heippa! tässä vastaa itse morsian :) eli puku on ostettu treelta morsiusgalleriasta 2010.. entiedä mahtaako sitä saada enään. Itsellänihän se on toki joutilaana, mutta pesua vailla :D

   Poista
 3. Heippa taas! Huomasinpa juuri, että olen kyllä kirjoittanut mielestäni vastauksen tänne, mutta ei se täällä näykään =)
  Mutta siis ; Kiitos vastauksistanne! Ja hei morsian =) jos haluaisit mahdollisesti myydä/vuokrata puvun, oltaisiinko yhteydessä vaikka sähköpostilla nuutinen_jenni@hotmail.com En tietenkään sovittamatta voi lupailla mitään, mutta katsotaan =)

  VastaaPoista