LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 19. kesäkuuta 2012

VUORIKAUNOKKI VAIHTOI VÄRIÄ

Olin aivan yllättynyt kun huomasin ,että yksi vuorikaunokki oli vaihtanut väriä.Tämä on itse kylväytynyt eri puolelle rinnettä ,joten en ole moista ostanut.Täytyy ottaa siemenet talteen,vaikka ei se kyllä aina takaa että olisivat vaaleanpunaisia .Tänään satoi koko päivän ja kaikki kukat ja ruusut on ihan laossa.Onneksi on luvattu poutaa että nousevat taas ylös.Juhannusruusujen ekat kukat jo ovat auenneet...IHANA TUOKSU!!
 Nyt on kaikki hommat puutarhassa tehty ja on aika seurata kasvun ihmettä.Eniten kiinnostaa uudet lajit ,joita olen esikasvattanut.Niistä sitten myöhemmin ,kun ovat kukassa.
Kaunis.....

Pionit ovat aatelisia!!!Ihania

Punastunut Vuorikaunokki

Kukka hieman hennonpi
 Huomenna siivoan ja pesen ikkunat joten ei taida olla aikaa kirjoitella,mutta Torstaina laitan kuvia,kun teen Vanhainkodille kukkakoristeet juhannukseksi.Täytyy tuoda juhlamieltä myös vanhuksille,että voivat haistella kesän tuoksuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti