LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

SYREENIEN AIKAAN TUOKSUVAAN!!!!!

Piipahdin pikaisesti tässä kirjoittamaan päivän kuulumiset.Illan olin taas ulkohommissa ja ne ikiliikkuja hyttyset kera Amosin seurana.Sain jo muutaman ruukun istutettua;Jaloleinikkejä,Daalia,Freesia ja muutama Pioniasteri pääsi eri ruukkuihin.Kyllä niitä vielä piisaa,ja ilmeisesti eka lomaviikko menee istutellessa.
Kaivoin taas monta säkillistä perennoita töihin työkavereille.Nyt ei tietenkään ole enää paras aika siirto puuhille mutta onneksi on viileää ja maassa hyvin kosteutta joten eiköhän ne lähde kasvamaan.
 Kaksi herätystä enään olisi ja sitt se LOMA vihdoin alkaa !!!!Töissä pitäisi vielä laittaa pihat kesäkuntoon että voi sitten hyvillä mielin lähteä loikoilemaan ja tytöt saa huolehti kastelusta!!!Josta jo kyllä ottavat ehkä hieman paineita..
 Laitan pari kuvaa kuinka kauniita ja tuoksuvia nämä Syreenit ovat.Kuvan kukat on kylmäkäsitelty ja olleet jo kolme päivää näin komeina.Kannattaa siis nähdä hieman vaivaa...
Norjanangervo ja Syreenit

Lisätty Kurjenpolvea
 Mukavaa viikkoa kaikille ja piipahdan taas kertoilemaan touhuista täällä meitin mäellä.Heippa !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti