LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

NYT ON SINISTEN PERENNOIDEN AIKA

Nyt on sitten iso urakka takana.Kaikki esikasvatetut kukat istutettu ja olihan urakka.Vein kyllä osan töihin,naapurille ja tyttärelle,niin helpotti vähän urakkaa.
 Loma on ollut aikas työntäyteistä tähän asti mutta aikataulussa on pysytty ja ihanat päiväunet on joka päivä otettu.Huomenna menen vielä muutaman amppelin ostamaan ja sitten olisi kukat laitettu.Iltaisin olen siistinyt tontin rajoja ja kukkapenkkejä....mutta ne järkyttävät hyttyset,tuntuu että päässä on sataa sarvee kun ne tuikkii koko ajan ja se ininä....!!!
 Päästin tänään miehen ja koiran kanssa aamulenkillä lehteen kun toimittaja kysyi,voisi ottaa kuvan ihmisistä kyläraitilla.Voi kauhea kun mullakin oli hirveät puutarha vehkeet päällä!!!Sanoin että voin kyllä olla jossain piilossa ja meninkin mieheni taakse..toivottavasti ei tullut ihan hirveä kuva.
 Minusta oli muuten juttu kangasalan sanomissa vähän aikaa sitten,teemana oli puutarha ja minähän olen intohimoinen puutarhassa puuhastelija.
 No ,eiköhan tässä taas tulut turistua asiaa ja vähän vierestäkin.Laitan muutaman kuvan nyt kukkivista SINISISTÄ PERENNOISTA...mietin just että kesällä ei paljon ole ainakaan minulla sinisiä kukkia.Näyttävät kukkivan näin alkukesästä kaikki.
Vuorikaunokki aloittaa kukintaansa liljojen keskellä

Lemmikki kuunliljojen kanssa

Maanpeitekasvi nimi tuntematon

Akillejan kukat kera Viiruhelpin

Rennonakankaali kera Pikkusärkyneensydämmen

Ensimmäinen kurjenmiekan kukka auennut
 NAUTTIKAA SUVESTA JA IHANASTA VALOSTA...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti