LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Kimput opettajille

Nämä kimput tein lapsenlapsien opettajille.Pieni on lahjan kanssa annettu ja isompi iloksi opettejalle .Käytin keltaoranssia väriä,kun jotenkin sopi päivän henkeen.Kuvaa iloa ja alkavaa kesälomaa.
 Ylempänä olevan kimpun tein uudelle ylioppilaalle.Halusin tehdä hieman erilaisen ja arvokkaan ,onhan kyse isosta juhlasta.Toivottavasti saaja tykkäsi ja tämä kimppu kestää vähän pidempään kun on kalla,neilikka ja ruusu kera leikkovihreiden.
 Nyt on kyllä niin masentava ilma ja mun ainoa vapaapäiväni!!!Taidan mennä päivänokosille kun on aikasin herätty ja käyty jo lastenlasten kevätjuhlissa.On se niin muistoja herättävää kun suvivirsi raikaa lasten laulamana....

Pikkukimppu rusetilla


Maljakot kuvia varten
 Kirjoittelen taas kun olen saanut yhden kimpun valmiiksi jonka teen vasta huomenna.Hauskaa juhlapäivää kaikille päivän sankareille ja tietenkin muillekin lukijoille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti