LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 20. kesäkuuta 2017

SINISTÄ JA FUKSIANSÄVYJÄ KUKKAPENKEISSÄ.....

KAUNIITÄ VÄREJÄ PERENNAPENKEISSÄ,SININEN AALTO ON VALLALLA.

Oli kiva katsella,kuinka monta perennaa on alkanut kukkimaan...leppoisa lämpö ja aiemmin olleet sateet varmaan ovat näitä innoittaneet kukkimaan.

Otin taas kuvia,ja nyt kun tätä kirjoitan on tullut jo muitakin kukkijoita mutta niitä taas laitan kunhan sade lakkaa ja pääsen ulos katselemaan.
                                -KLIKKA KUVAA NIIN NÄET KAIKKI ISOMPANA-
SIPERIAN KURJENMIEKKA KUKKII TÄSSÄ KOHTAA KAIKKEIN RUNSAIMMIN.MUUALLA VASTAA ALOITTAA KUKINNAN.


RENNONAKANKAALI KUKKII KORKEITA KUKINTOJA...SININEN MATTO KESKELLÄ PERENNAPENKIÄ.ON HYVÄ ALUSKASVI JA LEVIÄÄ PINTARÖNSYILLÄ.SOPII HYVIN VARJOONKIN,TOSIN KUKKII HUONOMMIN ,MUTTA KAUNIS TUMMA LEHDISTÖ ON MYÖS KAUNIS.

TAKANA NÄKYY TAATANKURJENMIEKKA JOKA PIAN ALKAA KUKKIMAAN.ETUALALLA VANHOJA OKSANEILIKOITA,LILJOJA,SYYSLEIMUA,SÄRKYNYTTÄSYDÄNTÄ,VUORIKAUNOKKIA YM......

VUORIKAUNOKIT KUKKIVAT TÄNÄ VUONNA TOSI REHEVÄSTI.NÄMÄ KYLLÄ LEVIÄÄ JOS EI OLE KEVÄÄLLÄ TARKKANA KUN PIENIÄ TAIMENALKUJA NOUSEE.NYPIN KAIKKI POIS ETTEI LIIKAA LEVIÄ.T´NÄMÄ LEIKKAAN AINA KOKONAAN POIKKI KUN OVAT KUKKINEET.LOPPUKESÄSTÄ JOS SÄÄT ON SUOTUISAT,KUKKII VIELÄ UUDEN KUKINNON.

TIIVSTÄ ON KASVUSTO TÄSSÄ ETELÄRINTEESSÄ.

LÄHIKUVAA SILKKIUNIKOSTA...


VALTAVAN KOKOISIA NÄMÄ UNIKOT TÄSSÄ..HARMI KUN KUKKIVAT VAIN HETKEN.TÄSSÄ OLI PARI VUOTTA SITTEN KAKSI PIENTÄ ALKUA,JOTKA SIIRSIN TOISESTA PAIKASTA.HYVIN ON LEVINNYT.

ALPPIRUUSU JA PIONI ALKAVAT KUKINNAN.SAMAN SÄVYISIÄ MOLEMMAT

PUNPPÄIVÄNKAKKARAT KOHTA AVAAVAT KUKKANSA.

UPEA ITSE KASVATETTU LILA AKILEA JO KUKKII...TOSI KAUNIS VÄRI LUONNOSSA.

TÄMÄ VAALEANPUNAINEN AKILEA KUKKII TOSI HUONOSTI TÄNÄ KESÄNÄ,KUN VIIME VUONNA OLI KYMMENIÄ KUKKAVANOJA.

TÄSSÄ ISOKUKKAINEN VALKOINEN AKILEA JUST AVANNUT EKAT KUKAT.ON KYLLÄ KAUNIS..TYKKÄÄN VALKOISESTA VÄRISTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti