LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 24. kesäkuuta 2017

35 VUOTTA VANHAT KAKTUKSET...IKÄ JO NÄKYY PIENENÄ KORKKIINTUMISENA.

TÄSSÄ ON KYLLÄ VANHUUDEN KUMARUUTTA NÄISSÄ KAKTUKSISSA....

Olen kasvattanut nämä ihan itse siemenistä ja ovat vieläkin hengissä Vanhapoika ei ole vielä niin vanha ,ja sen olen saanut pienenä poikasena varmaan 16 vuotta sitten.
 Olen kerran vaihtanut näille mullat ja istuttanut suoraan....mutta kasvain taas ne on kallellaan?!Vein nyt kaikki ulos kesäksi katoksen alle,jotta sade hieman putsaisi pölyjä niistä.Ne on meinaten aikas piikkisiä,joten hankalia putsata.
                          -KLIKKA KUVIA,NÄET ISONA-
ERIKOISEN NÄKÖINEN,SILLÄ ON HAARAUTUNUT MUUTAMIA VUOSIA SITTEN.TYVESSÄ NÄKYY ,KUN ON JO PUUTUNUT TYVESTÄÄN JA NIIN KALLELLAAN KUIN PISAN KALTEVA TORNI...PERSOONALLINEN YKSILÖ.SÄILYTÄN TÄMÄN JA ODOTAN IHMETTÄ TAPAHTUVAKSI-JOSKO VIELÄ MINUN ELÄESSÄNI ALKAISI KUKKIMAAN?


TÄSSÄ NÄKYY KUINKA ON JO KORKEA JA TYVI MYÖS TOSI VAHVA JA KORKKIMAISEKSI MUUTTUNUT...IKÄ TEKEE TEPPOSENSA NÄKÖJÄÄN MYÖS KAKTUKSILLE.NÄIDEN KAKTUSTEN NIMET AIVAN ARVOITUS?

VANHAPOIKA ON NIIN VINOSSA ETTEI PYSY PYSTYSSÄ,ELLEI NOJAA SEINÄÄ VASTEN.YRITÄN TÄMÄN ISTUTTAA SUORAAN TÄNÄ KESÄ,SILLÄ ON TEHNYT JOKA KESÄ KUKAN NUPUT,MUTTA EIVÄT OLE AVAUTUNEET-JOSKO MULLANVAIHTO AUTTAISI ASIAA NÄMÄ KAIKKI KAKTUKSET ON TOSI PAINAVIA,.

TÄMÄ PIKKUINEN ON MYÖS ITSE KASVATETUSTA ...EMOKASVI VAIN PUTOSI ,KUN KOIRAN HÄNTÄ HUISKASI ,MAAHAN JA MENI POIKKI.TÄMÄ OLI PIENI SILLOIN KUN IRTOSI EMOKASVISTA.KUIVATIN ENSIN VIIKON AJAN JA SITTEN ISTUTIN ..HYVIN ON KASVANUT JA ON MYÖS AIKAS PAINAVA.

TÄSSÄ NÄKYY VÄHÄN ,MINKÄ KOKOSIA OVAT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti