LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 5. kesäkuuta 2017

PIIPAHDUS KUKKAPENKEISSÄ....MUUTAMA UUSI KUKKIJA SIELLÄ TAAS OLI!!

REHEVÄSTI ON KUKAT ALKANEET KASVAMAAN KUN SAIVAT VÄHÄN VETTÄ!!

Eka lomapäivä takana ja vettä satanut lähes koko päivän...hyvä asia kyllä luonnolle sillä vesi tuli tarpeeseen.Kiertelin vähän pihassa ja katselin tai sanoisinko suunnittelin mitkä työt on perennapenkeissä kiireisempiä.Tuntuu että joka puska kaipaa kiireesti apua,sillä ahdasta on kukilla.Joissain kohdissa on kyllä kato käynyt,joten on siirtohommiakin edessä.

Onneksi laitoin gladioluksia esikasvatukseen,sillä ne jotka laitoin yli kolme viikkoa sitten suoraan maahan,alkavat nyt vasta nousemaan pintaan.Yleisesti ottaen nyt vaan toivotaan että on pitkä ja lämmin syksy että kaikki kerkiäisi kukkimaan.
IHANASTI KUKKII TÄMÄ KALLIOKASVI JONKA NIMEÄ EN NYT MUISTA.LÖYTYY KYLLÄ BLOGISTA PERENNAT OSIOSTA.NÄITÄ OLI KAKSI ERIVÄRISTÄ,MUTTA FASAANIHERRA MYLLÄSI IHAN KOKONAAN IRTI MAASTA!!!


SILKKIUNIKOT JO KOMEASTI NUPULLA TÄSSÄ KOHTAA,MIKÄ ON KOKO AJAN AURINGOSSA.

MIRRINMINTUT JO KUKKII JA VIERESSÄ TULIKELLUKKAA,JOTA TÄHÄN SIIRSIN VIIME VUONNA.SAMOIN HARJANEILIKAT VOI HYVIN JA EKA KUKINTOJAKIN VÄHÄN NÄKYY.JALOPÄHKÄMÖ KYLLÄ YRITTÄÄ VALLOITTAA NÄMÄKIN PERENNAT.TÄYTYY KARSIA KUN KERKIÄN.

TÄSSÄ RINTEESSÄ VALLITSEE HYVÄKSYTTY SEKAMELSKA.EN OLE VIELÄ NÄITÄ KESÄKUNNOSTANUT MUTTA JO KURJENPOLVET JA KEVÄTVUOHENJUURET KUKKII.

ETUALALLA TULIKELLUKKAA JOSTA TYKKÄÄN KOVASTI,MUTTA MEINASI KUOLLA TOISSA TALVENA KOKONAAN JA NYT VIELÄ PIENET KASVUSTOT KUVASSA MYÖS LILJOJA,PUNAPÄIVÄNKAKKARAA,KAIHONKUKKAA,PÄIVÄNLILJAA JA SAMMALLEIMUA YM..TÄMÄKIN VIELÄ HOITAMATTA MUTTA JOSKO NYT SAISIN AIKAISEKSI KUN SE LOMAKIN ON.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti