LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

perjantai 9. kesäkuuta 2017

ALPPIKÄRHÖ KUKKII JA VÄHÄN MUITAKIN...

Nyt on kohta viikko lomaa takana ja kiirettä on pitänyt!!

Suunnittelin loman kulun seuraavasti:eka viikko koirille ,eli pesua ja turkkien hoitoa,juoksevia asioita ym.Amadeus lähtee tuuriin koiranäyttelyyn lauantaina ja minä olen mieheni kanssa pyhänä mätsärissä tuomarina koiria arvostelemassa.En ole ennen ollut joten hieman jännittää?
Toinen viikko on pyhitetty ulkohommille ja yleiseen romujen vientiin kaatopaikalle.Kesäkukat ja perennapenkit hoidetaan ja istuttelen esikasvatetut ruukkuihin ja osan maahan.
 Kolmas viikko on mattojen pesua,koko talon siivous,ikkunoiden pesu ym.pikkuista puuhastelua.
 Neljäs viikko vapaata oleilua ja asennoitumista työhön paluuseen.Koiranäyttelyyn menemme Riihimäelle viimeisenä lomapäivänä.

Olen tosi iloinen kun saamani pikkuiset Alppikärhön taimet on kasvaneet hyvin.Viime vuonna kukki muutaman kukan,mutta tänä vuonna toinen taimi jo näyttää kukkivan enemmän.Harmi kun kukkii vain hetken ,sillä on tosi söpö.
 Tulikellukka onneksi kukkii vähäsen,joten toiveita että leviää isommaksi ja sain pelastettua sen.Tulikellukka leviää versoja pitkin,mutta hyvin hillitysti.
LÄHIKUVAA ALPPIKÄRHÖSTÄ.TYKKÄISIN KÄRHÖISTÄ,MUTTA MINUN TONTILLA EI OLE OIKEIN PAIKKOJA KASVATTAA NÄITÄ ,


KIIPEILEE PITKIN MÄNNYN OKSIA.

YLLÄTTÄVÄN MONTA KUKKAA TEKI ,VAIKKA ITSE KASVI EI KOVIN ISO OLEKKAAN.

NÄMÄ OVAT KESÄESIKOITA,JOITA ON TOSI MONTAA VÄRIÄ,TÄSSÄ KUVASSA MUUTAMA VÄRIMALLI.LEVIÄÄ SIEMENISTÄ JA EI HAITTAA MINUN PUUTARHAANI,ON KAUNIS KUKINNAN JÄLKEENKIN.

KURJENMIEKAT KUKKII TÄNÄ KESÄNÄ HYVIN.

SUIKEROALPI ON KYLLÄ VALLOITTANUT TÄSSÄ KOKO PENKIN.KESKELLÄ KUVAA...AION SIIRTÄÄ NIITÄ MUUALLE,SILLÄ TÄSSÄ AION KASVATTAA RUUSUJA,KUN ON HYVÄ AURINKOINEN PAIKKA.MEINAAN KOKEILLÄ MYÖS MUUTAMAA AMPPELIIN,SILLÄ OLEN JOSSAIN NÄHNYT JA KOMEASTI KUKKIVAT.

TÄSSÄKIN KUVASSA NÄKYY KUINKA SUIKEROALPI ON PEITTÄNYT KOKO PENKIN.SEASSA NÄKYY NEIDONKURJENPOLVEA JA SYYSLEIMUA,JOKA MUUTEN ON LEVINNYT SIEMENISTÄ??IHMETTELEN KYLLÄ MITEN NÄIN SIEMENTÄÄ,SILLÄ MUUT SYYSLEIMUT EI KYLLÄ OLE KOSKAAN LEVINNEET SIEMENISTÄ.SUIKEROALÅPI ON KYLLÄ HYVÄ POHJA PERENNAPENKEILLE,SILLÄ EI HAITTAA MUIDEN KASVUA JA ESTÄÄ TEHOKKAASTI RIKKARUOHOT.KUKKII HEINÄKUUSSA KELTAISENA MATTONA...VAATIMATON MYÖS SELLAISIIN PAIKKOIHIN MISSÄ NURMEN KASVU HUONOA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti