LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 27. kesäkuuta 2017

VAAKKU VARIS LAPSINEEN RUOKAILEMASSA....

MEIDÄN ASUKKI VAAKKU JÄLLEEN TUONUT LAPSENSA TUTUSTUMAAN PIHAN ANTIMIIN.

Otin vähän kuvia kun vaakku tepasteli pihassa  lapsineen.On asustanut jo monta vuotta meidän pihapiirissä.Viime vuonna oli vain yksi poikanen,mutta nyt on ollut vähän hedelmällisempi vuosi.Johtuisikohan siitä kun on ollut hyvässä ruoassa koko kevään.Ei ole moksiskaan meitin nöffeistä ja Amadeus vallan tykkää vaakusta ja juoksentelee vaakun vieressä pihalla.Sitä olen miettinyt että missä mahtaa talvet asustaa kun ei ikinä talvella ole näköpiirissä?
TÄSSÄ PERHEPOTRETTI..OIKEALLA MAMMA JA HUOMAA KUINKA PULSKA ON KUN NISKA ON IHAN MAKKARALLA.POIKASET ON JO TOSI ISOJA JA KOVAÄÄNISIÄ.


TÄSSÄ LAPSET HUUTAA JA JUOKSEE MANNAN PERÄÄN.

POIKASET HUUTAA NOKKA AUKI...RUOKAA KERJÄÄVÄT JA MAMMA KYLLÄ KOMENTAA VÄLILLÄ JA PÖLLYTTÄÄ NIIN ETTÄ SULAT LENTELEE.OPETTAA VISSIIN ETTÄ  SYÖKÄÄ IHAN ITSE VAAN KUN JO OSAATTE.

TÄSSÄ ODOTELLAAN AAMIAISTA

SULOINEN PERHE...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti