LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 3. kesäkuuta 2017

PERENNAPENKIT JO HERÄILEE KUKKIMAAN.....

OTIN NÄMÄ KUVAT REILU VIIKKO SITTEN...JOTEN TÄNÄÄN NE JO OVAT HUOMATTAVASTI TÄYSINÄISEMPIÄ.

Varmaan muillakin on ollut aikas odottava tunne,kun kesän tulo on sanoisinko surkean hitaasti edennyt.Viime vuonna koko perennapenkkialue jäi lähes hoidotta,kun katkaisin käteni ja podin tosi kipeää toisen käden olkapäätä.Ei näköjään tarvita kuin se yksi laiminlyönti ja kyllä nyt saa todeta kuinka jotkin perennat on vallottaneet isot alueet..!!!Myös paljon on hukkunut lajikkeita kokonaan kuten suurin osa komeista liljoista???Syynä varmaan myös koko viime kesän jatkuneet sateet.

Aloitin nyt KESÄLOMAN!!!!!!!Tiedän kyllä mitä on edessä,elikkä perennapenkkien mylläystä ja raivausta siellä sun täällä,,,huh sentään.
on minulla koiranäyttelyitäkin tiedossa,joten vähän trimmauspuuhaakin tehdään ja reissataan.
Nyt varmaan päivitän tätä blogiakin vähän taajempaan ja laitan kuvia ,kunhan kesä kunnolla saapuu.
TÄSSÄ RINTEESSÄ VIIHTYY KEVÄTKAIHONKUKKA..ON TOSI KAUNIS MAANPEITEKASVI.


ETUALAN TYHJÄ KOHTA ON FASAANIHERRAN KUOPIMA,JOSTA KAIKKI SIPULIKUKAT MENI POIKKI.FASAANI MELLASTI KOLMEN ROUVANSA KANSSA JOKA PERENNAPENKISSÄ JA KAIVELIVAT ISOJA MONTTUJA.NYT ONNEKSI HÄIPYIVÄT.

VÄRIMINTTU VALLOITTANUT JO PARI NELIÖTÄ!!

PIONILLA ON AIKAS AHDASTA UNIKKOJEN JA VÄRIMINTUN KESKELLÄ

NÄMÄ PIONIT PELASTIN ..RAIVASIN JALOKÄRSÄMÖÄ POIS JOKA ON KANSSA AIKAS KOVAA LEVINNYT.

VIIRUHELPPI ON KAUNIS NÄIN ALKUKESÄSTÄ MUTTA NYT LEVINNYT MELKEIN NELIÖN MÄTTÄÄKSI....KOVA HOMMA KAIVAA POIS SUURIN OSA.

JOULURUUSU SE VAAN KASVATTAA LEHTIÄ...MUTTA EI KUKI?? JOSKO ENSI  KEVÄÄNÄ---JAKSAN ODOTTAA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti