LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 27. kesäkuuta 2017

SATEEN JÄLKEEN PIHASSA....

Nyt on alkanut viimeinen lomaviikko ja samanlainen on keli kun loman alussakin.....SATAA JA TAAS SATAA JA KYLMÄÄKIN SEKÄ MÄRKÄÄ ON!!!!

Kyllä loma nyt meni osittain sateita ihmetellen sisällä.Jotain sain aikaiseksi mutta luvattoman paljon jäi hommia tekemättä kun sade haittasi .

Kävin äsken sateen hetkeksi tauottua pari kuvaa räpsimässä,kun kaikki nuokkuu vesipisaroiden voimasta.Juhannusruusukin alkaa just kukkimaan,mutta kukinnot kyllä kärsii vedestä.
TÄMÄ NÄKYMÄ ON KUN OTIN KUVAN KEITTIÖN IKKUNASTA SISÄLTÄ.


TUOKSUVATUKAT ALKAA KUKKIMAAN.KOMEA NOPEAKASVUINEN PENSAS,JOKA KESTÄÄ RAJUAKIN LEIKKAUSTA MUTTA SILLOIN KUKINTA KÄRSII...KUKAT HYVÄN TUOKSUISIA.

TÄMÄ SOPII PAIKKAAN MISSÄ SEN LEVIÄMISTÄ VOI HYVIN RAJOITTAA.KASVAA KORKEAKSI JOS EI KOVASTI LEIKKAA.VAATIMATON KASVUPAIKAN SUHTEEN.HYVÄ NÄKÖSUOJA PIHAAN

NÄMÄ RUUSUBEGONIAT SAIVAT UUDEN ELÄMÄN ULKONA.VÄHÄN KYLLÄ SADE HAITTAA.NÄMÄ OSTIN MAALISKUUSSA JA KUKKIVAT JO SILLOIN KOMEASTI SISÄLLÄ.LOPPUKESÄSTÄ OVAT VARMAAN KOMEITA JA ISOJA.

SYREENIT ON KOMEITA....

JUHANNUSRUUSUT NUPPUJA TÄYNNÄ...VIIKON MYÖHÄSSÄ!!JUHANNUS MENI JO.

2 kommenttia:

  1. Kaunista kukintaa puutarhassasi. Kiva blogi sinulle. Löysin tänne juuri ja liityinpä lukijaksi. :)

    VastaaPoista
  2. KIVA KUN TYKKÄSIT,YRITÄN NÄYTTÄÄ KAIKENLAISTA MONIPUOLISESTI JA TÄMÄ KUKKAPUUHASTELU ON MINUN RAKAS HARRASTUKSENI.LEPPOISAA KESÄÄ SINULLE.
    TERKUIN:MAIKKU

    VastaaPoista