LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

perjantai 8. heinäkuuta 2016

UKONKELLO KOMEASSA KUKASSA ...

Voi että tätä sateen ropinaa jota nytkin kuuluu kun tätä kirjoittelen.Kyllä kukat nyt on kovilla ja totta puhuen aikas kurjalta perennapenkit näyttää !!
 Kuvasin muutamat kukat,jotka nyt vähän ees kukkivat ja toki jotain lajeja on vielä kukinnan aloittamassa.
 Hyvä uutinen on se:Kipsi lähtee maanantaina klo 11.00 ja toivotaan että kaikki ok.....sitten aletaan hoitamaan toisen käden olkapäätä joka on tulehtunut(jännetuppi ja nivelpussitulehdus) ja ettei liian helpolla pääse on selkä nyt tosi kipeä!!!Burana on ollut minun kaveri jo kuukauden ajan ,sillä kivutonta päivää ei ole ollut....!
TÄMÄ UKONKELLO ON KYLLÄ TOSI NÄYTTÄVÄ JA KIITOLLINEN PERENNA.KORKEUTTA METRIN VERRAN JA ISOT RUNSAAT KUKINNOT.LEIKKAAN KUKINNOT POIS KUN ON KUKKINUT,NIIN EI LEVIÄ SIEMENISTÄÄN 


KUVA NIISTÄ HARVOISTA KUKISTA MUSTIALANRUUSUULLA,JOTKA OVAT SELVINNEET SATEISTA.TERÄLEHDET EI KESTÄ VETTÄ JA NUPUT MÄTÄNEE HELPOSTI.

NEIDONKURJENPOLVI KUKKII HENNOIN JA HEMPEIN VAALEANPUNAISIN KUKIN.MINULLA OSASSA PERENNAPENKKIÄ REUNUSKASVINA.

TOIVOTTAVASTI NÄMÄ NUPUT AUKEAVAT..MUSTIALANRUUSUN  KASVUSTOA TÄSSÄ.

RUUSUANGERVON EKAT KUKAT AUKEAVAT.TOSI KOMEA KORISTEPENSAS JOITA MINULLÄ ON ETELÄRINTEESSÄ PALJON.LEIKKAAN KEVÄISIN IHAN ALAS ,SILLÄ KUKKII SAMAN VUODEN VERSOIHIN JA NÄIN TULEE TUUHEAT PENSAAT.

ERILAISIA KUUNLILJOJA,JOTKA VIHDOIN OVAT KASVANEET....PELKÄSIN JO ETTÄ TALVI VEI MENNESSÄÄN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti