LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 2. heinäkuuta 2016

PERENNAT KUKKII ..UUSI TULOKASKIN AVAA JO NUPPUJAAN!!

Tässä sitä istutaan ja lämpöä ulkona vielä 25 astetta...hui sentään mutta on ollut tänään kuuma.Parhaimmillaan oli 26,5 lämmintä,mutta onneksi on ollut kova tuuli,on hieman helpottanut oloa.Nyt on kuukausi jo takana tämän kipsikäden kanssa,ja viikon päästä saa jo pois!!Voi sitä onnen hetkeä kun on kaksi kättä käytettävissä.
 Katselin kukkasia ja kyllä nyt kaikki kukkii komeasti,sellaisetkin jotka monesti on ollut vähän heikkoja kukkimaan.Laitan muutaman kuvan taas katseltavaksi,kuvien laatu ei ihan huippu,kun joutuu yhdellä kädellä kuvailemaan.
PALAVARAKKAUS KUKKII TOSI KOMEASTI TÄNÄ VUONNA JA KORKEUTTA METRIN VERRAN.


MUUTAMA VUOSI SITTEN PELASTIN TÄMÄN LOISTOKURJENPOLVEN  VIJAPELLON REUNASTA  JA ON KYLLÄ VAHVA JA KOMEA KUKKIMAAN.TÄNÄ KESÄNÄ TOSI REHEVÄ KASVUSTO.

LÄHIKUVAA KUKISTA JOTKA JUST ALKAVAT KUKKIMAAN

TÄMÄN KUKINTAA OLEN UTELIAANA ODOTTANUT......OLEN ITSE KASVATTANUT LÖYTÄMISTÄNI SIEMENISTÄ VIIME VUONNA .TODENNÄKÖISESTI ON TOSI VANHA LAJIKE OKSANEILIKKAA.KUKKAVANAT TOSI KORKEAT JA NYT VASTA EKAT KUKAT AUENNEET,MUTTA PALJON VIELÄ NUPPUJA.JATKOSSA TÄYTYY ISTUTTAA MUITA PERENNOITA VIEREEN TUKEMAAN NÄITÄ KAUNIIN VÄRISIÄ PERENNOITA

EI OIKEIN KUVAAMINEN ONNISTUNUT.TAKANA KESÄKUKAT HYVÄSSÄ KASVUSSA.

ALPPIPIIKKIPUTKET MAHTAVAN KORKUISIA VASEMMASSA REUNASSA.KUKKII VÄHÄN MYÖHEMMIN.OIKEALLA HYVIN SELVINNEET MORSIUSHARSOT JO VÄHÄN NUPPUJA  NÄKYVISSÄ.TARVITSEE TUET MOLEMMAT.NYT YKSI KÄSI,JOTEN EI VIELÄ ONNISTU.

VALTAVANKOKOINEN HARMAAMALVIKKI JO NUPULLA VASEMMASSA REUNASSA.NIITÄ LISÄÄ TAKAOSASSA,MUTTA KIINANKÄRHÖ VALTAA KAIKKI PERENNAT ALLEEN..HARMI

VALTAVASTI NUPPUJA LIDLISTÄ OSTAMASSANI RYHMÄRUUSUSSA...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti