LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

torstai 28. heinäkuuta 2016

HEINÄKUUN ELÄMÄÄ KUKKAPENKEISSÄ...

Helteistä Heinäkuuta kaikille lukijoille.....ja tässä pieni kuvakatselmus pihan kukkasiin!!

On kuulkaas ihanaa kun tämä käsiprojekti alkaa vähän helpottamaan ja voin kuvata jo normaalisti ja hiirtäkin voin käyttää oikealla kädellä.
 Keväällä kylvämät kesäkukatkin alkaa pikkuhiljaa näyttämään siltä että alkavat kukkimaan.Jotkut kesäkukat olen herättänyt henkiin uudestaan ja hortenssioita olen leikannut ,että kukkisi vielä uusia kukkia.Hortenssiat kyllä on kärsineet kovista sateista ja kukinnot menneet huonoksi.
KIINANASTEREISSA JO NÄKYY NUPUT...


TÄSSÄ PADASSA ON VARIS VÄHÄN NAPUTELLUT GLADIOLUKSEN VARSIA....

VARIS TUTKII JOSKO JOTAIN SYÖTÄVÄÄ LÖYTYISI....

TÄMÄ RUUSU ON POJALTANI ÄITIENPÄIVÄKSI SAATU.NORMAALISTI ISTUTAN MAAHAN MUTTA TAPATURMAN VUOKSI ISTUTIN KESÄKSI RUUKKUUN.OLI ULKONA PÖYDÄLLÄ,MUTTA VARIS SÖI KAIKKI KUKAT SITÄ MUKAA KUN AUKESI.NYT SIIRSIN AMPPELIIN JA PUUHUN ROIKKUMAAN...NÄIN KOMEASTI KUKKII.SYKSYLLÄ ISTUTAN MAAHAN TALVEHTIMAAN.

TÄMÄ SINIVIUHKO OLI LÄHES KUOLLUT....LEIKKASIN LÄHES KOKONAAN JA LANNOITIN RUNSAASTI...TÄSSÄ LOPPUTULOS:REHEVÄ KASVUSTO JA NUPPUJA IHAN TÄYNNÄ! EI KANNATA LUOVUTTAA...VAAN ELVYTTÄÄ!!!

TUOKSUHERNEET KIIPEÄÄ SÄLEIKKÖÄ PITKIN JA JOS TARKKAAN KATSOO ,NÄKYY JO EKAT KUKKANUPUT IHAN YLHÄÄLLÄ.

AAMUAURINGON SÄTEET PEILAA HIENOSTI TUOKSUHERNEIDEN LATVAA..

TÄSSÄ MYÖS TUOKSUHERNEITÄ JA KOHTA KUKAT AUKEAA ,SAMOIN LOBELIAT OIKEALLA.IHAN ITSE KASVATETTUJA.

VIIME TALVEN KEVÄTESIKKO INNOSTUI KUKKIMAAN.EKAT KUKAT KYLLÄ MÄTÄNI,KUN OLI KOVAT SATEET

KALLIONAUHUKSILLA ON REHEVÄ KASVUSTO JA KUKINTA TOSI AIKASESSA.

IHANAT MORSIUSHARSOT AVAA KUKKASIAAN...

NÄMÄ LILJAT ON SITKEITÄ JA TOSI VANHOJA LAJIKKEITA.

TÄMÄ PULA-AJAN LILJA SELVISI TALVESTA JA TEKI PERÄTI YHDEN KUKAN!!!

TÄMÄ ROHTOSUOPAYRTTI ON YLI 60 VUOTTA OLLUT TÄLLÄ TONTILLA...TUOKSUU IMELÄSTI ILLALLA JA MUUTEN HYVÄ MUTTA TÄYTYISI TUKEA KUN MENEE ÄKKIÄ MAATA PITKIN.

MIRRINMINTUT ALOITTAA JO TOISTA KUKINTOA...EKAT LEIKKAAN AINA HETI POIS KUN ON KUKKINUT.MUUTEN RUMAN NÄKÖISET KUIVUNEET VERSOT.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti