LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

TERVEISET ORIVEDEN KOIRANÄYTTELYSTÄ....

Tervehdys kaikille ja oikein mukavaa kesäistä päivää.....

Olimme eilen koko porukalla Orivedellä kaikkien rotujen näyttelyssä,joista tässä muutama kuva.Jos olisin tiennyt että käsi murtuu,en olisi nöffejäni sinne ilmoittanut...mutta sisulla mentiin ja onneksi saatiin ystäväni poika lisäkäsiksi auttamaan.
 Valmistautuminen olikin kyllä pitkä ja haasteellinen urakka ,ja tyttäremme tuli siinä minua auttamaan.Kun pesee kaksi nöffiä,kuivaa kuivurilla ja vielä trimmaa..tietää tehneensä.Torstaina pesin ja kuivasin ja Perjantaina trimmasin sen minkä pystyin.Lopputulos ei kyllä täysin tyydyttänyt kun vain vieläkin yksi käsi vain käytössä.Näyttely meni ihan ok ja ilma oli mahtava:Aurinko paistoi ja lämmintä oli.Ei olisi ikinä uskonut että hikoillaan,kun edellisen päivän ja yön tuli vettä kaatamalla.
TÄSSÄ TUOMARIN ARVOSTELTAVANA..RIVI SUORASSA JA KATSE TUOMARIIN PÄIN.VASEMMALLA KOLME EKAA OLI SISARUKSIA IKÄÄ 20KK JA OIKEASSA REUNASSA VANHA HERRA AMOS 8V.


VASEMALLA HILLA,AMADEUS ,DOMI JA AMOS.GOLDBEAR'S KASVATTEJA,JOISSA NÄKYY KYLLÄ KASVATTAJAN KÄDEN JÄLKI...NIIN KAUNIITA KAIKKI.

TÄMÄ NELIKKO SAI TUOMARILTA KP.N JA KASVATTAJIEN 2. ON KYLLÄ HIENOA KUN MEITIN MOLEMMAT POJAT OLI MUKANA.AMOSHAN OLI EKA KERTAA VETERAANEISSA JA SAI ERI.N JA OLI VET.2 AMADEUS OLI PU 4  TOSI HYVÄ TULOS KOVASSA SEURASSA,

AMOS PESUN JÄLKEEN JA VARMAAN AJATTELEE ETTÄ EIKÖHÄN TÄMÄ TUPSUTTAMINEN JO RIITÄ??

AMADEUS KUIVATTU JA ODOTTELEE PALKKIOTA KUN ON KESTÄNYT TÄTÄ PUUNAAMISTA.

POJAT JA KUIVURI...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti