LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 7. heinäkuuta 2015

KAKSI SUURTA ON POISSA...KERTTU JA AAPO!!!

Surullisin mielin tätä kirjoitan,sillä kaksi minulle rakasta nöffiä on siirtynyt muiden rakkaiden nöffien luokse!!!
 Aapo (vaskipuron hurrigaani)oli ystäväni pitkäaikainen lemmikki joka oli jo 10vuotias vanha herra.Olin aapon hoviparturina koko elämän ajan ja kävimme usein aapoa tervehtimässä.Oli FI MVA ja muhkean kokoinen herrasmies.Luonne oli täyttä kultaa ja käytös niin nöffimäinen ,joka mielestäni tuon ajan nöffeillä oli kaikilla.Kaikella on aikansa ja voimat hiipui iän myötä ja omistajilla raskas päätös edessä.Se on palvelus jonka voi rakkaalle ystävälle tehdä ja ihanat muistot ...ne säilyy sydämessä ikuisesti ,myös meillä on aapo aina mielessämme.
Meitin tyttären Kerttu(wood bears sheeshake)oli lähes 9 vuotta vanha ja viime viikolla oli perheellä raskas päätös edessä.Kerttu hiipui sairauden myötä ja olimme mukana Kerttua saattamassa paikkaan ,jossa on kivuton ja hyvä olla.
Kerttu on minulle erityisen RAKAS,sillä olin myös hoviparturina koko elämän ajan ,ja oli myös meillä joskus hoidossa.En unohda koskaan kertun syvälle sydämeen katsovia silmiä!!!Kerttu oli luonteeltaan ihana,vaatimaton ja oikea super-nöffi.Luonne kultaa ja niin nöffimäinen ja aina otti meidät vastaan iloisesti kun kävimme kylässä.
AAPO TÄSSÄ POSEERAA NUORENA MIEHENÄ,KUN OLI MEILLÄ KYLÄILEMÄSSÄ 2008 JA OLI JUURI KESÄKAMPAUS TEHTYNÄ.


MUHKEA HERRA ..AAPO RAKKAAN MAMMANSA KANSSA.TÄMÄ KUVA KERTOO RAKKAUDESTA!!!

OLI POJALLA KOKOA JA NÄKÖÄ ...IHANA KUVA JA NIIN OMAN ITSENSÄ NÄKÖINEN!!

KERTTU PARI VUOTIAANA MEILLÄ HOIDOSSA JA KESÄKAMPAUS TEHTYNÄ...IHAN JA NIIN KERTTUMAINEN KATSE!!

KERTTU OLI ISOKOINEN TYTTÖ JA VIIHTYI MEILLÄ HYVIN VAIKKA OLI KYLLÄ MEITIN TYTTÄREN SILMÄTERÄ JA NÄKI KUINKA KERTTU OLI TYTTÄREEMME KIINTYNYT.

TÄSSÄ KUVASSA KERTTU JO KYPSÄSSÄ IÄSSÄ OLEVA LADY!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti