LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 14. heinäkuuta 2015

ALKAA OLLA AHDASTA KESÄKUKILLA RUUKUISSA....

Ei ole paljosta kiinni...vain aurinkoa ja lämpöä ja johan alkaa kesäkukatkin kasvamaan.Totta puhuen kiire jo onkin jos meinaavat tänä kesänä kukkia.Olen laittanut kaikki huhtikuussa esikasvatukseen ja nyt vasta ovat tämän näköisiä.Kesä on kyllä ollut tosi surkea...ainakin kukkien kannalta .
 Eilen vähän touhusin perennapenkeissä ja jouduin repimään aivan mädäntyneitä kasvustoja paikoitellen pois.
TÄSSÄ PADASSA KALLAT KIVASTI VAIHTANEET VÄRIÄ,OLIVAT VALKOISIA KUKKIA ENSIKSI.VIERESSÄ TSINNIOITA JA KORISTETUPAKKAA...SEKÄ AFRIKANTÄHDYKE.


TÄSSÄ VÄHÄN ISOMMASSA PADASSA MYÖS KALLOJA,TSINNIAA,KORISTETUPAKKAA...SEKÄ EUCOMIS

VALTAVIKSI KASVANEET TUPAKAT KERA GLADIOLUSTEN

ETUALALLA YKSI TÄHTISILMÄ,JONKA OSTIN IHAN ALESTA:50 CENTTIÄ PERÄTI!!!

TÄSSÄ MYÖS GLADIOLUKSIA JA TUPAKKAA..

TÄSSÄ UUSI DAALIA TAAS ALKAA KUKKIMAAN,KIVA YLLÄTYS AINA MINKÄ VÄRINEN KUKKA TULEE.VANHOJA JUURAKOITA NÄMÄKIN.REHEVÄSTI KASVAA RUUKUSSA JA OIKEALLA VIERESSÄ TOINEN DAALIARUUKKU,JOKA EI VIELÄ KUKI.

KIVAN NÄKÖINEN TÄMÄ MIGNON DAALIAN EKA KUKKA,SELLAINEN KOVA JA SAMETTINEN JA TAAKSEPÄIN KAAREUTUNUT.VIERESSÄ AUKEAA NÄKÖJÄÄN ORANSSIN VÄRINEN KUKKA.RUUKUSSA KAKSI VANHAA JUURAKKOA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti