LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

KAUNIS KORKEA LASIMALJA...

Olin ostoksilla viime viikolla ja poikkesin löytöliiteriin Tampereella.Siellä on aina kerran vuodessa 50%ALE ruukuista ja muistakin tavaroista.Ruukkuja lähdin katselemaan ulos ,mutta ei oikein löytynyt mieluisia.Tämän kauniiin korkean lasipikarin löysin,joita oli myös eri kokoisia.Tämä väri ihastutti,sillä minulla on paljon pöytiin laitettavia lasimaljakoita tätä sävyä.Jos joskus tarvitsee lainata esim.johonkin juhliin on nyt pöytäasetelmaakin varten korkea malja valmiina.Menen kyllä vielä katsomaan,josko olisi vielä näitä jäljellä,ostaisin pari asteen matalampaa joihin voisi laittaa esim. kynttilöitä .
OLI HETI KOKEILTAVA MILTÄ NÄYTTÄÄ KUKKIEN KERA.KORKEUTTA N.40CM JA HYVÄN KOKOINEN MALJAOSA.


LÄHIKUVAA MALJASTA,REUNASSA ON HOPEINEN REUNUS JA TEKSTI.KUKAT PIHASTA SOPIVASTI VÄRIIN SOPIVAT.TÄHÄN VOI LAITTAA POHJALLE HELMIÄ JA ASETELLA KUKAT TAI KYNTTILÄ TIETENKIN SOPII HYVIN,SILLÄ SITÄ VARTEN TÄMÄ LÄHINNÄ KAIT ON TARKOITETTU.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti