LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 16. heinäkuuta 2018

VAAKKU-VARIS PERHEINEEN ATERIOIMASSA JA TIKANPOIKANEN SYÖNTIPUUHISSA

OLEN VARMAAN VIIKON YRITTÄNYT KUVATA TÄTÄ VARISPERHETTÄ,MUTTA HUONOLLA MENESTYKSELLÄ

Vihdoin sain muutaman kuvan näistä vaakun lapsista,jotka kiljuu koko ajan ruokaa vanhemmiltaan.Mietin että onko tässä kolme vai peräti neljä poikasta tänä vuonna.Hedelmällistä aikaa näköjään ja varmaan minun ruokintani auttoi tässä tapauksessa.Isoja jo ovat ja selvästi näkee ,kun seurailen näiden touhuja,että vaakku pyrkii opettamaan itsenäisesti ruokaa syömään. Tietävät jo ruoka-ajat ja odottavat aamulla ja illalla aidalla koska nappulat lentää nurmelle.
              KLIKKAA KUVAA ,NÄET NÄMÄ KUVAT ISONA
LENTOHARJOITUKSIA


KOKO PERHE KOOLLA

VANHA HERRA AMOS VÄHÄN VIILENTÄNYT MAKUUPAIKKAA...NURMIKKO ON SAANUT KYYTIÄ!!!

AMADEUKSEN LEMPIPAIKKA LEVÄTÄ...AIKAS KOVA TYYNY POJALLA.




AIKAS PULLUKOITAPOIKIA...


TÄSSÄ KILJUTAAN MAMMALTA RUOKAA..

TIKANPOIKA KEIKKUU OKSALLA MUURAHAISIA POPSIMASSA.
.Annan aina koiran nappuloita,ja kovasti tykkäävät.Amadeus on voittanut näyttelyissä nytkin monta säkkiä,joten ruokaa piisaa.


Tikanpoikanen roikkui männynoksilla ja pyydysti muurahaisia,kun katsoin ikkunan läpi.Sain yhden kuvan otettua tässä poikasesta,joka on jo aikas isonkokoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti