LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

HELSINGISSÄ AMADEUKSEN KANSSA KR-NÄYTTELYSSÄ

PAIKKA OLI ISO NURMIALUE JA EI YHTÄÄN VARJOA!!

Lauantaiksi luvattiin kovia ukkoskuuroja ja vähän viileämpää kelin,joten uskalsimme lähteä koiran kanssa.Matkalla satoi välillä kaatamalla ja ilma oli n.20 astetta,ihan ok keli.Kun pääsimme perille oli järkytys suuri.....Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja lämpöä 25 astetta.Ilma oli ukkosen hautovaa ja ihan järkyttävää.Onneksi kehää ei tarvinnut kauaa odotella,sillä menimme aikas hilkulla paikalle.

Näyttely meni hyvin ja Amadeus esiintyi reippaasti koko sen ajan,mutta meikäläinen meinas ihan tuupertua siihen kuumuuteen.
TÄSSÄ HIKISEN PÄIVÄN PALKINTO


AMADEUS PIRJON KANSSA OIKEALLA JA TUOMARI ,JOKA OLI RUOTSISTA.RYHMISSÄ OLIMME KUUDEN KAUNEIMMAN JOUKOSSA,MUTTA EI MUUTA
päätimme ettei enää ikinä näillä keleillä näyttelyyn.Meillä on vielä yksi näyttely ennen taukoa,joka on Porissa 29 pvä. Sinne on luvattu kuumaa joten katsotaan josko jätämme väliin,sillä minä en halua koiraani tappaa lämpöhalvaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti