LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 10. heinäkuuta 2018

KUVIA NYT KUKKIVISTA KUKISTA JA NUPPUJAKIN VÄHÄN NÄKYVISSÄ.....

EI KYLLÄ MILLÄÄN MEINAA TAJUTA ETTÄ VASTA HEINÄKUU ON ALKANUT?

Kun näitä kuvia räpsin oli vasta eka viikko menossa Heinäkuuta ja tosi moni perenna jo kukkinut tai täydessä kukassa.Nyt kun vielä on luvattu helteitä,ei taida jäädä mitään kukkia Elokuulle.Onneksi olen ollut vähän myöhässä esikasvatusten kanssa ja ne taitaa kukkia sopivasti Elokuulla...saas nähdä miten käy?
NÄMÄ HARMAAMALOPIT ON TÄNÄ KESÄN TOSI ISO KUKKAISIA,JA ONNEKSI KORKEUS ON SOPIVA..VIIME KESÄNÄ NÄMÄ KASVOI IHAN JÄTTILÄISIKSI.KUKKIVAT PITKÄÄN JA OVAT NÄYTTÄVIÄ JOSKIN SOPIVAT PARHAITEN PERENNAPENKKIEN TAKAOSIIN.

UKONKELLOT ON MYÖS SOPIVAN KORKUISIA TÄNÄ KESÄNÄ ,KUN OLI NIIN KUIVAA ALKUKESÄNÄ

EKA KRASSIKIN JO AVASI KUKKANSA.NYT KUNTÄTÄ KIRJOITAN ON KAIKISSA JO MONTA KUKKAA...

YKSINÄINEN TOSI VANHA LILJA AUKASI AINOKAISEN KUKKANSA.LUULIN JO ETTÄ ON KOKONAAN KUOLLUT

PALAVARAKKAUS KUKKII JO TÄYSILLÄ.TÄSSÄ PENKISSÄ ON KASVANUT TOSI PITKÄÄN VARTEEN JA HIEMAN MENEE LAKOON.TOINEN PAIKKA MISSÄ MINULLA NÄITÄ ON,KASVAA NE MATALANA ONNEKSI.

HIENOSTI SOPII YHTEEN NÄMÄ KUKKIJAT,ETUALALLA ON TOSI VANHAA OKSANEILIKKAA JOKA KASVATTAA TOSI PITKÄN KUKKAVARREN JA KUKAT AUKEAA MUUTAMA KERRALLAAN TERTUSSA.

KAUNIS VALKOINEN AKILEA KUKKII UUDELLEEN,MUTTA TOSI LYHYEEN VARTEEN.TÄMÄ KUKKI JO KESÄKUUN ALUSSA,MUTTA KUKINNOT MELKEIN KUIVUIVAT,KUN OLI KUUMAA JA KUIVAA.


KEHÄKUKAT KASVAA TOSI REHEVÄNÄ JA EKA KUKKA JO AUKESI.NYT OLEN TYYTYVÄINEN KUN NÄMÄ ON OIKEAN VÄRISIÄ JA KERROTTUJA. VIIMEVUONNA OLI IHAN SURKEITA JA RUMAN VÄRISIÄ..UPEITA KERROTTUKUKKAISIA RUUSUJA,NYT KYLLÄ KELIT SUOSII NÄITÄ.VÄHÄN VAURIOITUI TERÄLEHDET ,KUN SATOI PARI PÄIVÄÄ..KOLMAS KESÄ TÄLLÄ RUUSULLA....EKA VUOSI :KASVOI VÄHÄN , TOINEN VUOSI:KASVOI YHDEN VANAN JA EI KUKKINUT NYT KOLMAS KESÄ JA ON TOSI TUUHEA JA EPÄILEN MAHTAAKO OLLA KÖYNNÖS? OSTIN LIDLISTÄ JA OLEN HUKANNUT TUOTETIEDOT.SAAS NÄHDÄ KUKKIIKO JO TÄNÄ VUONNA????

KRASSIN ORANSSINRUSKEA KUKKA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti