LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 16. heinäkuuta 2018

PIKKURAHALLA KUKKAPADAT KUKKIMAAN...

TÄSSÄ KUVIA KUN ESIKASVATIN VANHOISTA SIEMENISTÄ JA VÄHÄN UUSISTAKIN KESÄKSI KUKKIA PATOIHIN JA RUUKKUIHIN.

Mietin  että mitä nämä kaikki oikein maksoivat...ellei hinnoitella sitä vaivaa joka näitten puuhastelusta tuli.Intohimoisena kukkien ystävänä ei kyllä rahassa puuhastelua ikinä lasketakkaan.Niin varmaan on kaikkien harrastusten suhteen?!

Leijonankidat,kiinanasterit ja orvokit olivat jo toiset pari vuotta vanhoja siemeniä,ja niitä olen jo viime vuonnakin kasvattanut.Siemenet maksoivat n.1,5 euroa yhteensä.Uusia siemeniä ostin yhden pussin,joka on aitoelämänlanka yksivuotinen ja senkin vasta nyt kesäkuussa.Krassit ja kehäkukat  ostin myös tänä keväänä ja nämä molemmat yht.n.1 euro

Elikkä siis kaikki kukat tuli maksamaan n.3 euroa ja nyt alkavat komeasti kukkimaan.Sehän tässä puutarhan touhussa se hienointa onkin kun saa onnistumisia ja näkee kättensä työn jäljen.Helpollahan pääsisi kun menisi taimikauppaan ja vilauttaisi piankin sata euroa kesäkukkiin ja sitten jännitetään millainen kesä tulee ja kasvaako vaiko kuoleeko kaikki.On minulla muitakin kesäkukkia ,joita olen talvettanut ja muutamia sain ystävältäni joka on kukkakauppias ja lähti kesäksi lomille ja halusi antaa minulle .Suurimman osan vein työpaikalleni vanhainkotiin ja siellä ne nyt ilahduttaa komealla kukinnallaan kaikkia talon asukkaita.
LEIJONANKIDOISSA ON USKOMATON MÄÄRÄ ERISÄVYISIÄ KUKKIA




NÄMÄ ORVOKIN SIEMENET ON KOLME VUOTTA SITTEN VIROSTA SAATUJA.LAJIKE KYLLÄ ERIKOINEN KUN KASVAA TOSI PITKÄÄ VARTTA HETI EKA KUKASTA LÄHTIEN.

KEITTIÖN IKKUNAN ALLA KRASSIA,JONKA PITI OLLA MATALA LAJIKE MUTTA NYT JO KIIPEILEE IKKUNAA PITKIN...TÄTÄ KIRJOITTAESSA ON JO KUKKIAKIN.

TÄSSÄ ELÄMÄNLANKAA JONKA ESIKASVATIN VASTA KESÄKUUSSA.NYT KUN TÄTÄ KIRJOITA NKIIPELEVÄT JO KORKEALLA KEHIKOSSA.

LAITOIN SYDÄNKEHIKON RUUKKUUN JA ELÄMÄNLANGAT  SITÄ PITKIN KASVAMAAN .TÄMÄ LAJIKE KASVAA N.2 METRIÄ KORKEAKSI JA KUKKIEN VÄRIT VIELÄ ARVOITUS.SEKOITUS PITÄISI OLAA.


PORTINPIELEN RUUKUIHIN LAITOIN MYÖS ELÄMÄNLANKAA KASVAMAAN,KUN SIINÄ KEHIKKO POTIN PÄÄLLÄ


HALVALLA PATA TÄYNNÄ KUKKIA




KRASSIT KIIPEILEE JO KEHIKOSSA JA KUKKIVAT JO...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti