LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

SUPERPÄIVÄ NÖFFIEN ERIKOISNÄYTTELYSSÄ...!!

MEIDÄN RAKAS AMOS 9 VUOTTA OLI ERIKOISNÄYTTELYN KAUNEIN VETERAANI JA LISÄBONUKSENA KOKO NÄYTTELYN 3.NEKSI PARAS UROS!!!!
    GOLDBEAR'S EASY COME EASY GO virallinen nimi

Kyllä oli hienoa,että meitin poika näytti nuorille ,että vanhassa vara parempi.Amadeus sai valioluokassa eri.n mutta ei muuta,johon toki olen tyytyväinen kun huomioi että poika pudotti koko pohjavillan ja oli kuin pikkupoika isojen mörskäriurosten joukossa.Amadeuksella on aikaa vielä voitot kotiin ottaa ,kun ikä nyt vasta 2.5 vuotta.Newfoundlandinkoira on vasta uroksissa parhaimmillaan 4-5vuotiaana.
Kisassa oli mukana 94 nöffiä ja paikka oli Hattula,päivä oli kyllä hirveän kuuma ja pitkäkin.Aamulla kotoa lähdimme klo 8.00 ja kotiin tulimme klo 18.30.Palkintoja oli paljon kotiin kannettavaksi ja kuvissa näkyy pokaalit ja ruusukkeet sekä Amadeuksen viime vuoden ansioista saatu KUNNIAKIRJA PARAS NUORI UROS!
TÄSSÄ PÄIVÄN TÄHTI POSEERAA TUOMARIN JA HANDLERIN KANSSA.


TÄSSÄ KUVASSA TUOMARI ROP VETERAANIN JA VSP VETERAANIN KESKELLÄ

KOMIAT ON POKAALIT..OIKEASSA REUNASSA HOPEINEN KIERTOPALKINTO JONKA SAA YLI 9 VUOTIAS ROP VETERAANI

KYLLÄ OLI KOKOA RUUSUKKEILLA VARSINKIN KULTAINEN ROP RUUSUKE,JOKA OLI RIESKAN KOKOINEN

TÄSSÄ AMADEUKSEN KUNNIAKIRJA HYVIN MENNEESTÄ VIIME VUODESTA.

AMADEUS SAI MYÖS HIENON KASSIN JOHON OLI PAINETTU VIIME VUODEN ANSIOT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti