LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 10. heinäkuuta 2017

ITSEKASVATETTUJA KESÄKUKKIA JA VÄHÄN OSTETTUJAKIN...HITAASTI HYVÄÄ TULEE!! JOSKOHAN KOHTA ALKAVAT KUKKIMAAN?

TÄSSÄ VÄHÄN RUUKUISSA JA PADOISSA KASVAVIA KESÄKUKKASIA,JOIDEN KUKINTAA ODOTTELEN.HITAASTI KYLLÄ ETENEE,JOSKO SYKSYLLÄ ON SITTEN KUKKALOISTO,KUN MUILLA JO KUIHTUU?!

Olen itse kasvattanut riippalobelioita,jotka jo huhtikuun alussa laitoin kasvamaan.Nyt ekat kukat aukeavat,osa vielä harkitsee josko kukinnan aloittaisi.Kehäkukat ovat ainoat jotka ovat ajallaan kasvaneet.Gladioluksia esikasvatin osan ja loput laitoin suoraan maahan mutta eipä niiden kasvuvauhdissa paljon eroa ole.Kalla on esikasvatettu ja kesäkuun alussa laitoin ruukkuihin,mutta hidasta on ollut kehitys?Saas nähdä kukkivatko ollenkaan,mutta odotellaan rauhassa ja nyt onneksi on lämmintä joten eiköhän se siitä.
 Maljaköynnöksiä ostin halvalla pieniä yksilöitä ja nyt vasta ekoja kukannuppuja näkyy.Maljaköynnökset kyllä rakastaa aurinkoa ja lämpöä joten josko nyt innostuisivat kukkimaan.
 Korkeat leijonankidat esikasvatin,mutta kun istutin ulos ne ei kyllä ole kasvaneet paljon mitään.Niiden pitäisi olla 80cm,korkeaa lajiketta....saas nähdä miten KÄY EHKÄ LAITOIN LIIAN MYÖHÄÄN KASVAMAAN.
ESIKASVATETUT GLADIOLUKSET JA LEIJONANKIDAT


TÄSSÄ PADASSA MYÖS GLADIOLUKSIA JA LEIJONANKITOJA.AMOS JA AMADEUS VAAN MEINAA ETTÄ OVAT HEIDÄN PISSAPAALUJAAN????

ETUPIHAN TERASSILLA ON NÄITÄ MOLEMMILLA PUOLIN.TÄSSÄ MALJAKÖYNNÖS JA LOBELIOITA JOSSA IHAN YKSI KUKKA JO AUENNUT.SÄLEIKÖSSÄ NÄKYY MYÖS VILLIVIINIÄ JOKA ON EHTINYT KASVAMAAN JO ETUPIHALLE ASTI.

TÄSSÄ ISTUTETTUNA VALKOKUKKAISTA KALLAA JOITA MINULLA MUUTAMA.NUPPUJA EI VIELÄ NÄKYVISSÄ ...ODOTELLAAN

LOBELIAA LÄHIKUVASSA..HUOMAA YKSI SÖPÖ KUKKA

TÄSSÄ PORTINPIELESSÄ KAARESSA KASVAA KELLOKÖYNNÖKSIÄ,JOITA SAIN YSTÄVÄLTÄNI ITSEKASVATETTUNA SEKÄ MALJAKÖYNNÖS JA LOBELIA

TÄMÄ MYÖS PORTILLA KAARIKEHIKKOON KASVAMASSA

NÄMÄ KAIVONRENKAASSA KASVAVAT KEHÄKUKAT JA GLADIOLUKSET VOIVAT IHAN HYVIN.

TÄMÄ VANHA JALOHORTENSSIA VOI HYVIN JA KUKATKIN JO KOMEITA....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti