LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 31. heinäkuuta 2017

AURINGONKUKKIA JA VAHVOJA VÄREJÄ HÄÄJUHLASSA....

ONNEA UUDELLE AVIOPARILLE JA IHANIA TULEVIA VUOSIA ELÄMÄN VARRELLE!!!

Sain kunnian tehdä hääjuhlaan kaikki kukkakoristukset.Häät oli olleet jo aiemmin Englannissa ja nämä juhlat pidettiin Suomessa rennommassa hengessä sulhasen kotona.

Väriteema oli keltainen ja oranssi sekä toiveena oli myös auringonkukat.Kutsukortti oli tyylikäs musta jossa oli vain auringonkukkia ja hieman viljan oksia.Servetit valitsin yksiväriset keltaiset ja oranssit koska asetelmat oli moniväriset..näin tuli tyylikäs kokonaisuus.
TÄMÄ KORKEA ASETELMA TULI NOUTOPÖYTÄÄN.


ERI KUVAKULMA JA KUKAT:DAALIAT,ERIVÄRISET RUUSUT JA ERIVÄRISIÄ KRYSANTEEMEJANÄMÄ KORKEAHKOT JA MUSTISSA ASTIOISSA OLEVAT ASETEMAT TULI JUHLAPÖYTIIN JOTKA OLIVAT SAMASSA TILASSA NOUTOPÖYDÄN KANSSA.KUKAT JA SÄVYT SAMAT KUIN KORKEASSAKIN ASETELMASSA.
HEHKUVIA JA LÄMMINSÄVYISIÄ KUKKIA...VÄRITEEMA NÄKYY SELKEÄSTI.

NÄMÄ PIENEMMÄT ASETELMAT MUSTISSA ASTIOISSA TULI ERIPUOLILLE TALOA TERSSEILLE PIENEMPIIN PÖYTIIN.KUVATTU YLHÄÄLTÄ ,TOSI ISOT KIMPUT


ILVESPURKISSA ISO KIMPPU..NÄYTTÄVIÄ JA SOPI HYVIN ULOS


TÄSSÄ KULJETUSLAATIKOSSA,NÄITÄ OLI KAIKKIAAN NELJÄ JA TEIN VIELÄ YHDEN PIENEMMÄN PIKKUPÖYTÄÄN ULOS.


TÄSSÄ SERVETTEJÄ,LUONNOSSA KYLLÄ VÄRI LÄMMINSÄVYISEMPI.


Tältä pohjalta suunnittelin myös astiat joihin tein asetelmat,eli kaikki oli mustia erikokoisia.Auringonkukat oli tosi isoja ja vahvavartisia,joten niitä ei voinut käyttää asetelmissa.Isoihin ilvestölkkeihin tein ulos katokseen kimput joissa pääkukkana oli auringonkukat.Vihreinä käytin luonnon omia kasveja:Mustikanoksia,vadelman oksia,Pionin oksia,Aronian oksia ym....

Lopputulokseen olin tyytyväinen ja mikä tärkeintä myös Morsian oli tyytyväinen asetelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti