LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 16. elokuuta 2016

KÄRSIMYSKUKKA AVASI EKAN KUKAN...JA VÄHÄN MUUTAKIN.

Olin aikas yllättynyt kun eka kukka oli väriltään valkoinen siis kärsimyskukassa.Luulin nimittäin että on sinilila mutta viereiset nuput kyllä on varmaan erivärisiä ,kohta se nähdään.On kyllä mahtavassa kasvussa ja nyt vaan jännitän että pysyy pystyssä näillä tuulilla ja vesisateilla.
 Muutamia muitakin kuvia otin taas kun katselin surkean näköisiä perennapenkkejä.En muista koska olisi näin onnetonta ollut kukinta perennoilla ja itse kasvatetuilla kesäkukilla.Olen ollut nyt lomalla pari viikkoa ja lähes päivittäin sataa,voi surkeus sentään.
ISO KUKKA TÄMÄ EKA JOKA JUST AUKESI...KAUKAASIANTÖRMÄNKUKKA ON TÄMÄ PERENNA.HYVIN PITKÄT VARRET KUKINNOLLA,JOTEN MEINAA LAMOTA VALLAN.KUKAT EI KESTÄ KAUAA JA ON KYLLÄ HIEMAN KITUUTAEN KASVANUT JO MONTA VUOTTA.


MUUTAMIA KUKKAVANOJA ON JA TAKANA NÄKYY KUN TOINEN KUKKA AUKEAMASSA.TEKEE JÄNNÄSTI TERÄLEHDET KESKIÖN YMPÄRILLE PIKKUHILJAA...

KÄRSIMYSKUKKA JOKA ON ISO JA EI KOVIN HYVÄN TUOKSUINEN

AIKAS ON KORKEAKSI KASVANUT,JA KERRAN JO KAATUNUT.JOS OLISIN TIENNYT ETTÄ ON NÄIN VOIMAKASKASVUINEN,OLISIN LAITTANUT ISOMPAAN RUUKKUUN JA VAHVEMMAT TUKIKEPIT.NYT ODOTELLAAN VAAN RUNSASTA KUKINTAA.SUOSITTELEN KYLLÄ KESÄKUKAKSI,SILLÄ ON KOMEA LUONNOSSA .

TUOKSUHERNEETKIN KUKKII KYLLÄ HITAASTI JA EI NYT PÄÄSE SANOMAAN ,ETTÄ NOTKUVAT KUKINNOT....TYKKÄISI KYLLÄ ENEMMÄN AURINGOSTA JA LÄMMÖSTÄ.TÄMÄ ON SE VERKKOSYSTEEMIIN ISTUTETTU TUOKSUKÖYNNÖS.

TÄMÄN KERBERAN SIIRSIN TERASSIN SUOJAAN,KUN MEINASI KUKAT MÄDÄNTYÄ.LASKIN ETTÄ KAHDEKSAN KUKKAA NYT TÄSSÄ TAAS OLISI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti