LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 21. elokuuta 2016

VIELÄ LÖYTYY KAUNIITA VÄREJÄ PUUTARHASSA....ONHAN KESÄÄ JÄLJELLÄ!!!

Nyt kun on ollut vähän kauniinpaa ilmaa ,tutustuin vähän pihan kukkasiin.Ilokseni on muutamia alkanut kukkimaan ja toiset vastaa harkitsee...eli ei näy vielä edes nuppuja!!!
GLADIOLUS KUIN VEISTOS,NIIN MONELLA KAARELLA KUKKAVANA ON.SUOLOISEN VAALEANKELTAINEN VÄRI JA EKA JOKA ALOITTI KUKINNAN ,NÄITÄ SAIN ISON PUSSIN LAHJAKSI JA OLI VÄRISEKOITUS.


TAKANA NÄKYY AIKAS ISO TUKIKEPPI NÄILLE GLADIOLUKSILLE,TÄMÄ AUKAISI JUST KUKKANSA JA NÄYTTÄÄ TULEVAN SAMASTA SIPULISTA TOINENKIN KUKKAVANA.AIKAS MYÖHÄÄN ALKAVAT KUKKIMAAN,ONNEKSI LUVATTU LÄMPÖISIÄ ILMOJA ETTEI HALLA VIE.

TUOKSUHERNEET KUKKII TÄNÄ KESÄNÄ KYLLÄ AIKAS NIRKOSESTI.VÄRIT KYLLÄ UPEITA

KUKINNOT LÄHINNÄ YLÄOSASSA.MUINA VUOSINA ON KUKKINUT KOKO VARRESTA???

EPÄTARKKA KUVA NÄYTTI TULEVAN MUTTA TÄSSÄ ITSE KASVATETTUJA LOBELIOITA,AIKAS REHEVÄ KASVUSTO JA SÄILYNYT IHMEEN HYVIN SATEISTA.

LÄHIKUVAA LOBELIAN KUKSTA.

MUUTAMA KUKKAVANA SENTÄÄN TULI NÄITÄ SYYSLEIMUJA,ONNEKSI EI TALVI TAPPANUT IHAN KAIKKIA.

RUOSTEKUKKIA MINULLA ON MONESSA PAIKASSA,MUTTA EI YHTÄÄN NUPPUA NÄKYVISSÄ??TÄSSÄKIN NÄKEE ETTÄ MAASTA EI OLE KYLLÄ LÄHESKÄÄN KAIKKI NOUSSEET.TAINNEET SIPULIT MÄDÄNTYÄ??ODOTELLAAN NYT RAUHASSA,JOSKO EDES MUUTAMA KUKKISI.


ILOKSENI HUOMASIN,ETTÄ YKSI JALORUUSU OLI SELVINNYT TALVESTA,ALKOI KYLLÄ VASTA VIIME VIIKOLLA KASVAMAAN??

KALLAT ON KUKKINEET,MUTTA OVAT REHEVÄSSÄ KASVUSSA.TALVETAN TAAS JA ODOTAN ENSI KEVÄÄNÄ KASVUN IHMETTÄ.

KIINANASTERIT ALKAA NYT VASTA KUKKIMAAN.OLEN ODOTELLUT JO KUUKAUDEN MUTTA VIELÄ EHTII KUN EKA KUKKA JO PILKOTTAA.ENSI VUONNA ON LAITETTAVA PALJON AIKASEMMIN ESIKASVATUKSEEN.

TÄMÄ ELÄMÄNLANKA ON TOSI KAUNIS KUKKAINEN JA KIETOUTUNUT LUVAN KANSSA VIIME TALVENA PALELTUNEEN NUOKKUSIREENIN OKSISTOON.KUKKA PINKKI-VALKORAITAINEN.

KIINANKÄRHÖ KIETOUTUNUT KURTTULEHTIRUUSUN OKSISTOON.TÄNÄ VUONNA KYLLÄ ON OLLUT AIVAN VALTAVAN REHEVÄ KASVULTAAN TÄMÄ KIINANKÄRHÖ.SUOSITTELEN JOS HALUAA KESTÄVÄÄ JA VAATIMATONTA KÖYNNÖSTÄ JA NOPEAKASVUISTA.KUKAT KELTAISET JA SIEMENKODAT IHANIA TUPSUKOITA,JOISTA VOI ITSE KASVATTAA LISÄÄ TAIMIA KUN MUISTAA KERÄTÄ TALVEN YLI OLLEITA SIEMENTUPSUJA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti