LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 10. elokuuta 2016

VIHDOIN AUKESI AMARYLLIS...MUITAKIN UUSIA KUKKIJOITA.

Kyllä on suomen suvi vaihtevia sääilmiöitä tänä kesänä tarjonnut.Nytkin on koko viikon ollut sellainen puhuri että on korkeat perennat olleet ihan vaakatasossa.Onneksi ei ole satanut,niin vähän perennat saavat kuivahtaa ja muutamia uusia kukkijoitakin olen huomannut.
 Kaunein kukka kyllä on tähän aikaan amaryllis,joka avaa neljä kukkaa,ihan tulee joulu jo mieleen.
VALTAVANKOKOINEN JA SAMETTINEN TÄMÄ KUKINTO
VANILJANTUOKSUINEN JA TRUMPETTIMAINEN LILJA,JOITA VAIN YKSI KUKKI TÄNÄ KESÄNÄ.MUUTAMA VARSI NOUSI,MUTTA KUKAT KUIVUIVAT.

NÄMÄ TIIKERILILJAT OLEN KASVATTANUT PIENISTÄ ITUSILMUISTA N.4 VUOTTA SITTEN

TÄSSÄ NÄKYY SATUNNAISIA SYYSLEIMUJA,JOTKA KUKKIVAT.TÄSSÄ OLI VIIME KESÄNÄ VIELÄ VALTAVAT PEHKOT TÄMÄN VÄRISIÄ SYYSLEIMUJA.ONNEKSI EDES TÄMÄN VERRAN JA KYLLÄ NE TÄSTÄ TAAS LEVIÄVÄT

TOISET KEHÄKUKAT ALKAVAT KUKKIMAAN JA OVAT KYLLÄ KAUNIIMPIA KUIN EKAT  KUKKINEET.PERHONENKIN PÄÄSI KUVAAN

KÄRSIMYSKUKASSA TOISENKIN VÄRISIÄ NUPPUJA.

KERBERA TÄYNNÄ UUSIA KUKAN NUPPUJA

TÄSSÄ TOISELTA PUOLEN KUVATTU,KOHTA AUKEAVAT.VESISADE ON KYLLÄ KERBERALLE TUHOKSI,KUKAT EI KESTÄ KOVINKAAN HYVIN VETTÄ.MUUTEN VIIHTYY TOSI HYVIN ULKONA.

KÄRSIMYSKUKKA ON KYLLÄ KOVASSA KASVUSSA JA NUPPUJA TULEE IHAN VALTAVASTI.KOVASTI PITÄÄ KASTELLA JA LANNOITTAA.TUKIKEPIT LOPPUU KESKEN,KUN KASVAA NIIN VALTAVASTI NÄITÄ VARSIA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti