LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 6. elokuuta 2016

NUPPUJA ...KUKKIA....

Maltan tuskin odottaa ,kun muutamat kukat avaavat nuppunsa.Kärsimyskukka on ihan täynnä nuppuja,ja osa avaa nuppunsa ihan näinä päivinä.Tämä kukka on minulle ihan uusi tuttavuus ja luulin aluksi että kuolee,kun koko ajan varsista putosi lehdet mutta nyt rehottaa komeasti.Tämä tykkää kosteudesta tai sanoittaisiko ettei saa kuivua ja paljon lannoitusta kukinnan aikana.
 Amaryllis avaa just kukkansa,jotka ainakin jouluna oli tosi komeat...saas nähdä ,mutta olen iloinen kun sain uudestaan kukkimaan.
 Siniviuhko kanssa meinasi vallan mädäntyä alkukesästä,mutta annoin elvytystä ja leikkasin aikas pieneksi.Nyt kun katsoo kukkaa,on komeampi kun ostaessa.Nuppuja ihan täynnä ja kasvusto tosi rehevää ,loppukesän kukinto varmaa...hieno homma.
TUUHEA KASVUSTO SINIVIUHKOSSA...NUPPUJA KAIKKI VARRET TÄYNNÄKÄRSIMYSKUKASSA ON TOSI ISOT KUKAT,JOTEN NUPUTKIN ON ISOJA PALLEROITA.KUVASSA EI OIKEIN NÄY KUINKA PALJON NUPPUJA ON.LAITAN KUVIA KUN AUKEAVAT


KOHTA AUKEAA...HUOMENNA VARMAAN JA NUPUT SAMETTISEN NÄKÖISIÄ LUONNOSSA.NELJÄ KUKKAA NÄYTTÄÄ TULEVAN,KIVA JUTTU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti