LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 31. toukokuuta 2014

TAHDON .....ONNEA UUDELLE MORSIUSPARILLE!!

SYDÄMELLISET ONNITTELUT UUDELLE AVIOPARILLE!!!!


On aina niin ihanaa tehdä kimppu morsiammelle,ja nyt vielä tuttu työkaverin esikoinen sanoi tänään TAHDON!!!
 Kimpun suhteen sain vapaat kädet,vain vaaleanpunainen ei kuulut mieliväreihin.Sulhasen ravatti oli limen vihreä,joten siitä aloitin kimpun värien suunnittelun.Vaaleat värit on jotenkin kauniita ja niihin on kiva lisätä jotain naisellista ja päivään sopivaa arvokkuutta,kuten timanttineula ja hopealanka.
 Morsian oli tyytyväinen,ja sehän on minulle todella tärkeä asia.Tämä päivä on ikimuistoinen ja hääkuva muistuttaa tästä päivästä loppuelämän ajan!!!
 Ehkä saan luvan laittaa kuvan tähän blogiin,kun aikanaan hääkuva valmistuu??


PÄÄLTÄ KUVATTU...RUUSUT,EUSTOMAT,NEILIKAT,KIELOT...

KIMPUN VARSIA EI VIELÄ TASATTU JA HIEMAN ON VINOSSAKIN MALJAKOSSA.VIERESSÄ VIEHE JA KUKKIA HIUKSIIN.


TÄSSÄ NÄKYY HOPEALANKA JA TIMANTTINEULA


EI KOVIN HYVÄ KUVA,MUTTA HIEMAN NÄKEE KOKOA(EI KOVIN ISO)

VÄRIT EI OIKEAT,MUTTA KIMPPU NÄKYY SELKEÄSTI.KUVAN OTIN IKKUNAA VASTEN JA SE VAIKUTTI ILMEISESTI NÄIHIN VÄREIHIN (samoin loisteputkivalo huoneessa)

MIEHEN PUKUUN VIEHE...JOSSA EUSTOMA JA RUUSU KERA KIELON JA SALALIN JA VIHREÄN LEHDEN.TAKANA ON MUUTAMA KUKKAKORISTE,JOS PYSTYI KÄYTTÄMÄÄN MORSIAMMEN HIUKSISSA?

2 kommenttia:

 1. Kiitos vielä Maikku! Morsian ei olisi voinut olla tyytyväisempi eikä sanat riitä kuvailemaan kimpun kauneutta. Kuvia laitoin s.postiisi, niitä voi siis blogiinkin laittaa. Pääsee kimpun kauneuskin oikeuksiinsa hyvässä valossa. :) Aurinkoisin terkuin Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIVA KUN TYKKÄSIT...JA KOKONAISUUS OLI KYLLÄ TOSI NÄTTI JA MORSIAN OLI KAUNIS!!!!
   ONNEN HETKIÄ TEILLE ELÄMÄN VARRELLE..TOIVOTTAA MAIKKU

   Poista