LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

KUKKIA JA NUPPUJA....SISÄLLÄ ja ULKONA!!!!

SISÄLLÄ KUKAT KUKKIVAT....


Laitan tähän kuvakoosteen kukista,jotka alkavat tai jo kukkivat.Osa menee kesäksi kyllä ulos kukkimaan.Osa on viherkasveja joista olen jo aiemminkin kertonut.Valon ja lämmön voima pistää kukkiinkin vauhtia.!!
TÄSSÄ ON 10 KUKKAA ,JOISTA TÄMÄ JO NÄIN ISONA JA KAUNIIN VÄRINEN.VIIME VUODEN LAHJA ,JONKA PISTÄN ISOMPAAN RUUKKUUN JA ULOS KESÄKSI.

ISO MURATTI JO KOLMATTA KESÄÄ  JA AIKAS ISOKSI ON KASVANUT JA HYVIN TALVEHTINUT!!
RUUSU ON TÄMÄN VUODEN LAHJA TYTTÄREN PERHEELTÄ JA SEKIN MENEE KUKKAPENKKIIN KASVAMAAN.KERBERASSA ON JO 7 NUPPUA UUTTA,KUN VAIHDOIN HETI ISOMPAAN RUUKKUUN.

TÄSSÄ NÄKYY NUPPUJA...ULKONA TYKKÄÄ MYÖS OLLA KESÄN.

TÄMÄ ESIKKO(joita on kolme)INNOSTUI NÄIN KUKKIMAAN,VAIKKA SIIRRÄN KYLLÄ PERENNAPENKKIIN KOHTA.OSTIN NÄMÄ TAMMIKUUSSA JA HYVIN OVAT PYSYNEET HENGISSÄ!!!

USKOLLINEN PÄÄSIÄISKAKTUS ALOITTAA TAAS KUKINNAN JA NUPPUJA ON AINAKIN SATA!!!!USKOMATON KUKKA JA ON SITTEN TOSI VANHA....AINAKIN 20V.

USKOMATONTA...SAIN TÄMÄN SKIMMIAN KUKKIMAAN,NYT VIELÄ NUPULLA!!!!!ISTUTAN MOLEMMAT ULOS JA KOKEILEN TALVETTAMISTA ULKONA???SAAS NÄHDÄ MITEN KÄY.VIERESSÄ NÄKYY BEGONIOITA,JOITA KASVATAN ITSE MUKULOISTA.

LASKIN LEHTIKAKTUKSEN NUPUT JA SAIN HETI 40 NUPPUA!!!EI HASSUMMIN HOIDETTU...VAI MITÄ OLETTE MIELTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti