LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

torstai 1. toukokuuta 2014

PUOLUKAN OKSISTA KEVÄINEN KRANSSI

Onneksi olin kerinnyt keräämään näitä puolukan oksia metsästä ennen kuin selkäni kipeytyi tosi pahaksi!!!
 Katkoin oksat sopivaan mittaan ja laitoin dynoon ,johon laitoin vettä täyteen.Näin saivat imettyä kunnolla vettä ja olivat siinä vuorokauden.Pajukehikon ympärille laitoin sammalta ja senkin liotin kunnolla vedessä.Pidin muovilla peitettynä siihen asti kun tein tämän.Samalkehikkoon kiinnitin pari muovisuppiloa,joihin voi laittaa kukkia kun kranssi on valmis.
 En tiedä ,miksi mun kransseista tulee aina niin isoja ja pulleita???Alkujaan ajattelin tehdä kaksi,mutta oksat ei riittäneet kuin yhteen.Kun kranssi oli valmis ,liotin vielä vedessä.Tämä ei haittaa kun laitoin tämän postilaatikon koristeeksi.Jos tulisi ulko-oveen ei oikein voi kovasti kastella ettei ovi mene pilalle.
 Ajattelin tätä tehdessä äitienpäivää...ja postilaatikollekin istutin kauniin värisiä orvokkeja ja nauhan valitsin lastunauhaa..Lastunauha kestää sääolosuhteet paremmin ja sopiva värikin löytyi varastosta,orvokkien sävyinen.
 Viikolla täytyy,jos ilma lämpiää,suihkutella kranssia välillä.(puolukka nimittäin kuivuu yllättävän nopeasti)
TÄHÄN PITI LAITTAA VIELÄ LILAA IKIVIUHKOA...MUTTA EI OLLUT KUKKAKAUPASSA.ENSI VIIKOLLA TULEE,JOTEN LISÄÄN MYÖHEMMIN.

ORVOKIT JUST ISTUTETTU...PIAN KYLLÄ KASVAVAT ISOIKSI.

KORISTENAUHASTA NÄKEE ETTÄ TUULEE KOVAA JA YLÄOSASSA NÄKYY MEITIN AMOSIN SILHUETTI,JONKA MIES ON TEHNYT.

TÄSSÄ NÄKEE KUN SAMMALTA KEHIKOSSA JA PUOLUKAT VALMIINA TEHTÄVÄKSI.VASEMMALLA NÄKYY MUOVISUPPILOITA ,JOITA MUUTAMAN KIINNITIN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti