LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

PERENNAPENKIT REHEVÄSSÄ KASVUSSA....

Tervehdys kaikille ystäväiseni!!!

Olikin pitkä väli,kun viimeksi olen päivittänyt tätä blogia?!No,reilu viikko mutta kuitenkin.
Kelit oli ensin niin kuumat,että pää melkein pehmisi ja oli pitkä työputki...siinä hieman syitä miksi oli hiljaista tällä palstalla.No nyt sitten on niin kertakaikkiaan kylmä,että pipo oli pantava päähän että tarkenee.Nyt on vp.t ja on pakko tehdä istutushommia koska esikasvatetut taimet on jo niin isoja .
 Kyllä minun on saatava uusi kamera,kun tämä nykyinen on sellainen "aatamin aikainen"paristokäyttöinen!!Nytkin kun menin kuvailemaan pihaa,oli kaikki akut hetkessä loppu ja puolet jäi kuvaamatta.Laitan nyt edes nämä kuvat,joissa on vähän viime syksynä tehtyjä pieniä kukkapenkkejä puiden alle.

KURJENMIEKAT ALOITTAA KUKINNAN JA TAKANA VALKOINEN SAMMALLEIMU.TÄMÄ ON RINNEPENKIN ALALOSAA,JOSSA PALJON ERILAISIA PERENNOITA.

NÄMÄ MIRRINMINTUT SIIRSIN VIIME SYKSYNÄ TÄHÄN AURINKOISEEN PAIKKAAN JA HYVIN SELVISIVÄT.TAKANA ERIVÄRISIÄ SYYSLEIMUJA,PIONEITA ,AKILEITA ,JALOPÄHKÄMÖÄ YM......AHDASTA ON VAIKKA PARI VUOTTA SITTEN UUDISTIN TÄMÄNKIN KOHDAN!!

TÄMÄ KOHOPENKKI ON MÄNNYN ALLA.SIINÄ EI KASVANUT RUOHO ,JOTEN TEIN TÄMÄN.KASVIT ON ALAPIHAN YLIJÄÄMÄ TAIMIA,KOSKA TÄMÄ YLÄPIHA ON AMOKSEN VALTAKUNTAA!!!ISTUTIN NÄITÄ AIKAS MONTA KERTAA ,ENNENKUIN AMOS USKOI ETTÄ EI SAA KAIVAA.PATJARIKKO ALKAAKIN JO KUKKIMAAN...

MONGOLIANVAAHTERAN ALLA MYÖS KOHOPENKKI,JOKA KYLLÄ MEINAS VÄKISIN MENNÄ AMOSIN HALLINTAAN!!!SÄRKYNYTSYDÄN,JALOPÄHKÄMÖ,NEILIKAT JA PUNATÄHKÄT OVAT TÄSSÄ PENKISSÄ.TÄMÄ ON TOSIKUUMA PAIKKA JA KUIVA MUTTA HYVIN PÄRJÄSIVÄT.

TÄMÄ ON VIELÄ VAIHEESSA OLEVA RUUSUPENKKI.ALOITIN VIIMEVUONNA TEKEMISEN JA AMOS EI KYLLÄ YMMÄRTÄNYT OLLENKAAN,ETTÄ HÄNEN KULKUREITILLEEN TUODAAN PIIKKISIÄ OKSIA.TÄSSÄ ON SUVIRUUSUA,POHJANTÄHTEÄ,PUNALEHTIRUUSUA,JUHANNUSRUUSUA:KERROTTUA JA YKSINKERTAISTA SEKÄ ERILAISIA RYHMÄRUUSUJA.TAKAOSASSA ON KÖYNNÖSHORTENSIA JA KIINANKÄRHÖ YM......

AHDASTA ALKAA OLLA TÄSSÄKIN KOHTAA?!


RAKKAIDEN LEMMIKKIENI MUISTOLEHTO,,,,ERILAISET PERENNAT JO HYVÄSSÄ KASVUSSA!!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti