LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

torstai 1. toukokuuta 2014

RAILAKASTA VAPPUA KAIKILLE!!!!

MUNKIT JA SIMA ODOTTAA HERKUTTELIJOITA!!!!


Tarkempi lukija huomaa,että kuvasta puuttuu jotain oleellista vappuun liityen???No,ilmapallot ja serpentiinit valitettavasti olivat prismasta loppu!!!Ajattelin kyllä, että kun ei meillä mitään sen suurempia bileitä ole niin ollaan nyt ilman niitä.
 Pöytäliinat on dunin ja servetit havin,tosi samanlaiset.Ostin näitä joskus minimanista...tietenkin ale-korista ja maksoivat ihan 3 euroa yhteensä.Ajattelin että nyt onkin oiva paikka laittaa keväinen pöytä,onhan vappu kevään juhla(ilma kyllä ei sitä ole).Kukiksi halusin vain valkoista ja kerberat olisi sopineet tosi hyvin,mutta ei löytynyt mistään.Nämä kukatkin ihan ok!!


VAIN LAPSET JA LAPSENLAPSET PUUTUU....

KUUMIA JUST TEHTYJÄ MUNKKEJA!!!NAM NAM ETTÄ OLI HYVIÄ!!!

KEVÄISET SÄVYT...TULPPAANIT,KRYSANTEEMIT JA MORSIUSHARSO....

MEIDÄN UUSI KAHVINKEITIN(vanha hajosi lauantaina)SAIMME TÄMÄN KUN VANHASSA OLI VIELÄ TAKUUTA JÄLJELLÄ!!!

HUOMAA ETTÄ KEITTIMEN YLÄOSASSA ON KAHVINPAPUJA......SE KEITTÄ MYÖS ,NIIN ETTÄ JAUHAA PAVUT ENSIN.SUOSITTELEN TÄTÄ,SILLÄ KAIKKI OLLAAN SITÄ MIELTÄ ETTÄ TULEE TODELLA HYVÄÄ KAHVIA..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti